Madeleines beslut för barnen – syns inte

prinsessan madeleines beslut om barnen

Prinsessan Madeleine har ett eget Instagramkonto för att dela med sig av livet borta i Florida, men på sista tiden har barnen inte fått vara med.
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
Slå på ljud

Sedan Madeleines beslut att bosätta sig på heltid i Florida har det varit sparsamt med uppdateringar om vad hon och familjen har för sig och det verkar vara precis så hon vill ha det. Förut fick alla hemma i Sverige åtminstånde en glimt av henne under somrarna, hon har sällan missat en Victoriadag och älskar att spendera tid på Solliden tillsammans med hela stora familjen.

Även Nobelfesten har varit ett tillfälle hon sällan missat och har många gånger dykt upp, redo att representera Sverige i de vackraste av aftonklänningar. Men det sista året har det sett annorlunda ut. Under våren fick vi fortfarande se lite personliga glimtar av livet i Florida, vi fick se en bild på hela familjen till påsk med en härlig hälsning, samma sak på nationaldagen men då var inte Chris med. Även på Madeleines födelsedag delades det en ny bild på prinsessan, fotad hemma i trädgården, på USA:s nationaldag likaså, men då var det en bild på barnen, som alla är både svenska och amerikanska medborgare.

prinsessan madeleine nationaldagen

Prinsessan Madeleine firade förstås också nationaldagen med barnen hemma i Florida – då bjöds det på ett nytt foto på Instagram.

Lägger inte längre ut privata bilder

Men därefter har det tagit stopp. De inlägg som lagts ut efter det har uteslutande handlat om de frågor som Madeleine är aktiv inom, det vill säga stiftelsen Childhood, något som ligger henne varmt om hjärtat och har gjort under en väldigt lång tid. Bland annat han hon delat ett inlägg med uppmaning om att nominera mottagare av det nya Childhoodpriset, som ska gå till en person som jobbar med barn och unga inom socialtjänsten.

Hon har också delat ett inlägg med ett ämne av det tyngre slaget. När Daisy Coleman, grundaren av Safebae, en organisation som Childhood har haft en nära samarbete med, gick bort i somras delade Madeleine ett inlägg från sin privata Instagram där hon hyllade Daisy för sitt outtröttliga arbete med att hjälpa unga kvinnor och flickor som blivit utsatt för sexuellt våld. Daisy var en oerhört uppskattad eldsjäl, och hon hade bland annat träffat Silvia på ett av Childhoods evenemang i USA.

Det var länge sedan Madeleine delade med sig av ett privat foto på Instagram.

Något mer personligt än så har det inte blivit på över två månader vid det här laget, och det är lång tid kvar till nästa högtid och därmed potentiella fototillfälle. Den som väntar på en ny personlig uppdatering från prinsessfamiljen får med andra ord hoppas på att Madeleine väljer att dela med sig något från vardagen som inte har med en högtid att göra!

Foto: TT