Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines blommiga klänning – så mycket kostade den!

12 jul, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand

Wow, vad snyggt!

Annons
Kommer Madeleine att göra en Megxit? Herman Lindqvist reder ut!Brand logo
Kommer Madeleine att göra en Megxit? Herman Lindqvist reder ut!

Under förra veckan tog sig prinsessan Madeleine från lyxsemestern i St Tropez och reste till Frankfurt, Tyskland för att medverka på ett event med Childhood foundation, som står henne väldigt varmt om hjärtat. Madeleine är vice hedersordförande för Childhood och är mycket mån om att ta del av arbetet runt stiftelsen på olika sätt.

Prinsessan överlämnade en symbolisk gåva i samband med besöket i Tyskland. Den symboliska gåvan var ett regnbågsfärgat leksakshus i trä.

Prinsessan besökte även en öppenvårdsavdelning för barn och träffade läkare som berättade om verksamheten, detta står intill instagraminlägget.

Besöket i Frankfurt avslutades med en mottagning på Union International Club arrangerad av Childhood Tyskland, skriver kungahuset på sin hemsida.

Allt detta gjorde hon med en otroligt vacker outfit!

Så mycket kostade Madeleines outfit

Madeleine som är känd för sin exklusiva stil hade på sig en en rosamönstrad sommarklänning som hon matchade med en rosa kavaj.

Annons

Sajten, Ufo no more har tagit reda på alla detaljer kring outfiten!

Den blommiga klänningen kommer från Misa Los Angeles och går loss på närmare 6 000 kronor. Klänningen matchade hon med sneakers från Chloé som kostar ungefär lika mycket som klänningen.

Den rosa kavajen är designad av Veronica Beard och även den är värd drygt 6 000 kronor. De lyxigaste detaljerna i Madeleines outfit är den rosa Valentinoväskan som kostar från 13 000 kronor, Cartierarmbandet och favoritklockan Rolex Daytona. Den exklusiva klockan är troligen tillverkad mellan 1989 och 2000 och värdet överstiger minst 70 000 kronor!

Annons