Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines fina kärleksöverraskning! Så firar hon Chris på 50-årsdagen

27 jun, 2024, 06:58 
Chris O'Neill fyller 50 år – så firas han av prinsessan Madeleines på stora dagen!
Annons
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Chris O'Neill är äntligen i Sverige!

Prinsessan Madeleines älskade make anlände tidigare i veckan, redo att ta sig an ett nytt liv i Sverige och påbörja ett kapitel med familjen som han aldrig tidigare läst.

Och starten blir minst sagt speciell. Chris har knappt hunnit landa innan det är dags att fira 50 år på jorden, en milstolpe som är väl värd att fira med hela familjen!

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne
Chris O'Neill har landat i Sverige, redo att fira sin 50-årsdag med prinsessan Madeleine och barnen, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.Anders Wiklund/TT

Chris O'Neill fyller 50 i Sverige

Det var länge oklart om det var just i Sverige som Chris skulle fira sin födelsedag på, men förra veckan bekräftade hovet för Svensk Damtidning att så är fallet.

Annons

– Vi lämnar inte ut exakt resplan, men jag kan säga att han kommer nästa vecka och firar sin födelsedag här i Sverige. Han firar tillsammans med familjen privat, sa hovets informationschef Margareta Thorgren.

Beskedet fick Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall att jubla.

– Det här är otroligt glädjande! Vi har alla hoppats på att han skulle välja att ha sitt kalas i Sverige. Ett väldigt roligt besked så här tätt inpå midsommar, lät det då.

Madeleines speciella överraskning

Räkna med att morgonen blev extra speciell för Chris. Han har ju varit ifrån Madeleine och barnen ett tag och tycker säkert det är väldigt härligt att återigen få vakna upp med familjen vid sin sida.

Annons

Chris är känd för att vara gåvornas man, en person som älskar att ge presenter till Madeleine, men nu är det hans tur att skämmas bort och prinsessan har nog tänkt ut något alldeles extra på den stora dagen.

Morgonen är kommen och familjen har förmodligen redan hunnit överraska Chris med tårta och sång, en tradition som samtliga svenska kungligheter värnar om.

Frågan är om det blev till tonerna av ”Ja, må han leva” eller den engelska varianten ”Happy Birthday” som Chris vaknade upp till?

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Chris O'Neill vaknade upp som 50-åring. Nu ska han firas stort med familjen vid sin sida.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons