Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines galna vecka - blir inte en lugn stund i Sverige

05 jun, 2023, 18:30 
AvFelicia Plåt
Prinsessan Madeleine
Det blir hektiskt under Madeleines besök i Sverige. Foto. TT

Det blir en fullspäckad vecka för hemkomna prinsessan Madeleine.

Annons

Under våren kunde hovet avslöja att prinsessan Madeleine tillsammans med familjen kommer att flytta tillbaka till Sverige efter flera år i soliga Florida. Det svenska folket blev överlyckliga över Madeleine hemkomst. Men gladast var nog kungen och drottningen som saknat både sin dotter och barnbarn. Nu får de äntligen ha dem nära igen.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Madeleine har redan landat

Flyttlasset går i augusti vilket blir perfekt tajming till barnen skolstart i den svenska skolan, vilket de ser fram emot. Men vi kommer kunna se Madeleine i Sverige tidigare än så.

Madeleine och Chris kommer nämligen att medverka på nationaldagen den 6 juni. Och under dagen kunde hovet bekräfta för Svensk Dam att Madeleine redan nu har landat i Sverige redo för morgondagens nationaldagsfirande.

Annons

Vilket var en riktigt glad nyhet efter att Madeleine var tvungen att ställa in sitt besök inför sin stora Childhoodfest den 6 maj, då hennes dotter Leonore hade brutit armen.

Det blir en riktigt hektisk vecka

Men det blir inte bara nationaldagsfirande för prinsessan utan veckan är fullspäckad. Den 8:e juni är det nämligen 10-årig bröllopsdag med sin stora kärlek Chris O´Neill. Och två dagar senare, 10 juni, fyller hon hela 41 år. Så någon lugn semester hemma i Sverige blir det nog inte.

Under förra året firade hon sin 40-åriga födelsedag i Florida men i år blir det annorlunda. Och vi vet inte ännu hur firandet kommer ser ut, men troligtvis blir det ett privat firande tillsammans med nära och kära.

Madeleine får ta en dag i taget och den hektiska veckan börjar imorgon med nationaldagsfirandet. Men trots att det blir en galen vecka, blir det nog även en väldigt roligt och härlig vecka då det enbart är roliga evenemang som väntar.

Annons