Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines hektiska tid – hovet håller allt hemligt

16 jun, 2023, 06:30 

Det har skett i det dolda.

Annons

Drygt två månader är kvar tills prinsessan Madeleine och familjens flyttlass hem till Sverige går. Då väntar en stor livsförändring för liten som stor, och det är givetvis mycket som ska ordnas innan dess.

Men redan nu har Madeleine haft fullt upp i Sverige – under radarn.

Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!Brand logo
Efterlängtade comebacken • Victorias & Estelles äventyr • Madeleines hemliga fest – 3 kungliga snackisar från vecka 23!

Prinsessan Madeleines hektiska dagar i Sverige

Det var strax innan nationaldagen som hovet lät informera att Florida-familjen landat i Sverige. Hur länge de skulle stanna var de däremot kryptiska kring, och svaret som gavs var "en tid framöver".

Efter att ha gjort storslagen kunglig ny-debut på Skansen den 6 juni ihop med Chris O'Neill, har vi inte sett henne mer. Men det vi vet är att Madeleine inte haft någon ro och vila hemma i Sverige, och allt har skett privat.

Annons

För bara två dagar senare inföll makarnas tennbröllop, alltså 10 år som gifta. Dagen därpå? Ja, då firade Madeleine sin 41 års dag. Men hovet höll själva firandet helt hemligt:

– Den kommer firas privat med familjen och idag har de även sin bröllopsdag som de också firar privat, sa hovets informationschef till Svensk Dam under torsdagen.

Prinsessan Madeleine i folkdräkt och Chris O'Neill

Prinsessan Madeleines hemliga jobb

Madeleine bjöd däremot på ett bjussigt bildspel med privata bilder från bröllopsdagen, men hur det firades i övrigt får vi fortsätta undra.

Men inte var det över – eller är det över, ännu. Den 15 juni fyllde sonen Nicolas 8 år, och likt traditionen firades även det privat. Fyra firanden inom loppet av bara några dagar alltså!

Juni är en månad fyll av fest och glädje för familjen. I närtid har de midsommar att se framemot, och såklart, Chris O'Neills 49 års dag den 27 juni. Snacka om fullspäckat schema!

Mellan allt kalas har Madeleine även klämt in lite jobb. Hovet bekräftade för Svensk Dam att hon närvarade vid ett styrelsemöte med Childhood, ihop med drottning Silvia.

Foto: TT

Annons