Madeleines hemliga budskap med skorna

Under Childhoods jubileumsgala gjorde prinsessan Madeleine entré i ett par väldigt speciella klackar. Vi vet varför!

Wow Madeleine! Som en discodrottning tog hon över röda mattan iförd i en fantastisk glitterskrud. Men det var inte hennes glänsande galakläning som sände det hemliga budskapet. Utan skorna!

Madeleine i glitterklänning och Carl Philip på röda mattan.

Stjärnor på röda mattan

Under kvällens Childhoodgala såg vi prinsessan i ett par genomskinliga klackar i plast med små svarta stjärnor. Att hon valde att uppmärksamma just stjärnor denna afton är ingen slump. Stjärnor har varit en återkommande symbol i hennes liv på senaste tiden.

Madeleines klackar med stjärnor.

Stjärna på latin är “Stella”, vilket också är namnet på huvudpersonen i hennes barnbok Stella och hemligheten som lanserades i samband med Childhoods 20-års jubileum. När hon gick ut med nyheten delade prinsessan även med sig av en ny bild på sig själv. Och på bilden bär Madeleine ett par guldiga stjärnörhängen.

Madeleines örhänge.

Örhängena är från Ebba Brahe som prinsessvännen Charlotte Ramel står bakom. Charlotte har tidigare designat en smyckekollektion till förmån för Childhood i syfte att skapa medvetenhet kring barnrättsfrågor och specifikt Childhoods initiativ #EyesWideOpen.

Läs mer:

Wow vilken glitterbomb prinsessan Madeleine!

Se prinsessan Madeleines nya privata bild

Madeleine debuterar som barnboksförfattare – men hon är inte först i tjejgänget

Foto: Charles Lidbom, IBL/Ola Axman

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: