Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines kamp mot klockan med Chris – någonting måste hända

13 dec, 2023, 20:00 
Det är bråttom nu för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill i Florida. Nu gäller det att någonting händer.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har älskat sitt liv i soliga Florida, i sitt exklusiva bostadsområde Pinecrest. Men allt gott har ett slut, och nu är det dags att flytta hem till Sverige igen.

Däremot måste en hel del saker ordnats först – och nu är det en kamp mot klockan.

GLAMCHOCK! Här anländer kungafamiljen till privata Nobelpartyt på Kungliga slottetBrand logo
GLAMCHOCK! Här anländer kungafamiljen till privata Nobelpartyt på Kungliga slottet

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills problem i Florida

Madeleine och Chris villa i Florida är inte fy skam. Den rymmer 15 rum, en uppvärmd saltvattenpool i den stora trädgården, ett toppklassat säkerhetssystem och en separat barnflygel – bara för att nämna några saker.

Annons

Dessutom ligger den i ett gated community, det vill säga att man har full kontroll över vilka som tar sig in och ut i området. En skön trygghet för prinsessan Madeleine. I området ligger också de bästa skolorna, nära till strand och shopping.

Trots det är villan svårsåld. När det i våras stod klart att Madeleine och familjen flyttar hem, lades den ut till försäljning för 83 miljoner kronor. Priset hade stigit rejält sedan de köpte villan 2019, närmare bestämt en ökning på 53 miljoner kronor.

Hovstallet i Stockholm
Från Pinecrest till Hovstallet. Här ska familjen bo när de flyttar hem till Stockholm.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills villa fortsatt till salu

I mitten av juni plockades villan ned, och hovet lät ett par veckor senare meddela att flytten skjutits upp från augusti till någon gång 2024. Det ska däremot inte ha berott på att huset inte sålts, menade hovets informationschef Margareta Thorgren.

Sedan var det tyst ett tag, innan villan dök upp hos en ny mäklare i början av november. Prislappen var sänkt med 3.8 miljoner kronor, och borde således locka fler säljare. Men i skrivande stund är villan kvar till salu. Ja, nu är det onekligen en kamp mot klockan – det är ju att föredra att huset är sålt innan familjen flyttar hem till Sverige igen!

Foto: TT

Annons