Madeleines kärleksgest till Chris överraskade alla

prinsessan madeleines nystart med chris o'nell

Madeleine är en riktigt hejare på överraskningar. Och hon vet precis vilka gester som gör maken Chris glad.

Prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill har en speciell relation och efter sju år som gifta är de ett riktigt superteam som jonglerar tre barn och ett stort hus med sina arbeten och de kungliga representationen hemma i Sverige.

Hur Madeleines och Chris vardagsliv ser ut får vi sällan veta. Men förra året ställde prinsessan upp på en exklusiv intervju med tidningen Mama och då berättade hon om ett speciellt tillfälle i relationen – då hon planerade att överraska honom med en liten hundvalp!

Prinsessan Madeleine överraskade Chris

Faktum är att när Madeleine var gravid med Adrienne var planen, egentligen, att hon skulle köpa en hundvalp till Chris födelsedag. I hemlighet. Men det slutade inte riktigt som prinsessan hade tänkt sig.

LÄS MER: DROTTNING SILVIAS ORO FÖR MADELEINE

– Chris fyllde år och jag skulle överraska honom med en hundvalp. Jag hade fixat med kenneln och visste när valpen skulle komma och allt var planerat. Och så fick han ett paket med ett gosedjur som var en hund, och ett kort där det stod ”Grattis, du ska få en till ­familjemedlem”. Han blev helt kritvit i ansiktet och tappade hakan, ”Va, är du gravid igen?” och jag sa ”Neeej, det är bara en hund!”. Men sen två veckor senare fick jag komma tillbaka till honom och säga ”du, jag vet inte om det är så bra idé att vi skaffar en hundvalp…” för då var jag gravid. Med Adrienne. Och så fick jag ringa till kenneln och säga att vi får avvakta med hundvalpen, berättade Madeleine i en intervju med tidningen Mama. 

Än har det inte blivit någon hundvalp för familjen Bernadotte/O’Neill men både Madeleine och Chris är riktiga hundmänniskor och de sörjer fortfarande den lilla jack russellhunden Zorro, som dog för fem år sedan.

Foto: TT