Så olika är prinsessan Madeleines barn

så olika är prinsessan madeleines barn
Tre kungliga barn med tre olika personligheter. Så här beskriver prinsessan Madeleine sina barn; Leonore, Nicolas och Adrienne.
Annons

En av döttrarna är precis så bestämd som mamma Madeleine var när hon var liten medan sonen Nicolas har kallats för en “försiktig själ”, av pappa Chris. Prinsessan Madeleine barn är lika bedårande alla tre – men deras personligheter skiljer dem åt. De är helt enkelt en syskontrio bestående av tre olika karaktärer.

Annons

Prinsessan Leonore

När gamla Bernadotte-släktingar och hovanställda träffar prinsessan Leonore är de rörande överens; Hon har en kopia av mamma Madeleine!

Annons

Familjens storasyster har en stark vilja och mycket spring i benen – och hon är inte rädd för att göra utflykter på egen hand. Kommer ni till exempel ihåg rymningsförsöken på Gotland? Madeleine och Chris tog med lillsessan till sitt herigdöme, men besöket gick inte riktigt som de hade tänkt sig.

Prinsessan Leonore
Prinsessan Leonore busar med pappa Chris.

Istället för att hälsa på sitt gotlandsruss Heidi, som Leonore hade fått i dopgåva, gav sig prinsessan ut i hagen – och pappa Chris fick springa efter bäst han kunde. En helt underbar syn som knappast gjorde fotograferna besvikna!

När lillkusinen Alexander skulle döpas var lilla Leonore på precis lika bra humör som vanligt. Hon dansade till exempel i kyrkan, till gästernas glädje! För vem kan inte låta bli att le när en söt liten prinsessa stojar runt?

LÄS MER: SÅ BESKRIVER CHRIS SONEN NICOLAS

– Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig, har Madeleine själv sagt om sin äldsta dotter.

Dessutom vet vi att prinsessan Leonore är riktigt duktig på att linda pappa Chris runt sitt lillfinger.

– Jag är nog dessvärre den som får vara ”bad cop”. Leonore vet precis vem hon ska gå och fråga när hon vill ha någonting, har Madeleine sagt i en intervju med Mama.

prinsessan leonore

Annons
Nicolas är en kopia av pappa Chris som barn, och inte bara till utseendet. Han är eftertänksam och lite försiktig, precis som Chris var han var pojke med äldre storasystrar.
– Chris är väldigt känslosam och mjuk, och jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer, som Nicolas gör, och de tycker båda om fina ting, har Madeleine sagt.
prins nicolas
Nicolas är en liten mini-kopia av pappa Chris.
Dessutom har hon berättat att sonen brukar ge sin mamma komplimanger. “You look very beautiful”, kan han säga till Madeleine. Gulligt!
Annons

Prinsessan Adrienne

När Madeleine har beskrivit yngsta dottern, Adrienne, har hon använt ord som “enkel”, “glad”, “lugn” och “harmonisk”. Hon försöker hänga på de äldre syskonen så gott det går och har förstås prinsessan Leonore som sin stora idol.

Medan Leonore liknar Madeleine och Nicolas Chris så är Adrienne en liten mini-kopia av mormor Silvia. De mörka dragen och gulliga lockarna för tankarna direkt till familjen Sommerlath.

prisessan adrienne
Prinsessan Adrienne är en mini-kopia av mormor Silvia.

Foto: TT, Prinsessan Madeleine

Annons

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Så olika är prinsessan Madeleines barn”

 1. Anna skriver: 24 mars, 2020

  Det är otroligt…det är första gången jag har hört talas om syskon som är olika både till sätt och utseende. Tack SD för denna otroligt intressanta artikel som lärde mig något nytt…!


 2. Anna skriver: 24 mars, 2020

  Hmmm…”…fick Diana för första gången pröva på att beställa in drinkar på en bar”.

  Ni glömmer att Diana inte var född kunglig utan levde ett tämligen normalt liv fram till 20 års ålder när hon gifte sig med Charles. Bl a jobbade hon på dagis i sena tonåren. Så det är inte otroligt att hon varit på krogen med kompisar innan hon gifte in sig i brittiska kungafamiljen.


  1. Bea skriver: 24 mars, 2020

   Diana?
   Goddag yxskaft.


 3. charlotte skriver: 24 mars, 2020

  Det vore fint om Madeleine kunde lägga ut en genomtänkt syskonbild på sina barn. Även om de inte är HKH längre vill vi gärna se barnen i något annat än badkläder.


  1. josefin skriver: 24 mars, 2020

   charlotte, jag ser inte en enda bild där barnen har badkläder? kan du guida mig inom denna artikel? De har sommarkkläder sà klart eftersom de bor i ett varmt klimat


 4. Anna skriver: 24 mars, 2020

  Bea,
  Kommentaren skulle stå under nästföljande artikel om prinsessan Diana.


 5. Catherine skriver: 24 mars, 2020

  Det finns inte minsta likhet mellan Silvia och Adrienne.


 6. Linda skriver: 24 mars, 2020

  Adrienne påminner mig mer om Victoria och glad, enkel osv låter också som henne så jag tycker att det är ungefär som att man hade tagit Madeleines ursprungsfamilj och kastat om ordningen.


 7. Minna skriver: 25 mars, 2020

  Catherine stämmer 100%


 8. Catrin skriver: 25 mars, 2020

  Leonore må vara lik Madeleine till sättet som barn, men utseendemässigt brås hon på pappa och farmor medan Nicolas har mer av Madeleine i sitt utseende. Adrienne är inte lik någon av sina föräldrar eller syskon, men inte heller Silvia som ni alltid påstår. Jag ser inte alls någon sådan likhet. Dessutom är det väl inte från “släkten Sommerlath” som drottningen har ärvt sina färger utan från mammans brasilianska släkt (de Toledo)?
  Men, som sagt, hur ni kan få Adrienne till en kopia av Silvia är en gåta för mig.


 9. Bror skriver: 25 mars, 2020

  Sorgligt!
  Redaktionen vet uppenbarligen inte vem Kiernan Shipka är.
  Visste de det, skulle de också notera den utseendemässiga likheten med Leonore.
  Hur många nya artiklar skulle inte kunna skrivas på det temat!
  Mitt eget försynta påpekande om den slående likheten hamnade emellertid i papperskorgen.
  Här är bilden på Kiernan jag skickade. Döm själva!
  Visst är det Leonore om några år!

  twitter.com/iheartkiernan/photo


  1. charlotte skriver: 25 mars, 2020

   Bror,
   Det var ganska likt faktiskt. 🙂


 10. Minna skriver: 25 mars, 2020

  Catrin stämmer 100%👍👍


 11. Daga skriver: 26 mars, 2020

  Den sistfödda har ett eget unikt litet ansikte.En färgstark kvinna i vardande.Nu en liten kramgo flicka med världens vackraste ögon.Daga


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar