Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madeleine visar kärleken till Chris – med present värd över hundratusen

04 dec, 2023, 19:00 

Wow – Madeleine visar upp presenten!

Annons

I år firar prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tio år som gifta. Det har alltså gått över ett decennium sedan de möttes där i New York-vimlet, och det sa "klick". I alla fall om du frågar Chris:

– Chris säger att han blev kär i mig vid första ögonkastet. Jag tog lite längre tid på mig, har Madeleine sagt till Elle.

Idag har paret tre barn och två hundar, och är kära som aldrig förr. Det märks inte minst på den kärleksgest Madeleine gjorde till maken Chris.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Chris O'Neills present till Madeleine – är en kunglig favorit

Kärlek har inget pris, men visst kan man visa uppskattning med fina gåvor. När Madeleine när i Sverige i veckan kunde man skymta ett guldfärgat armband runt hennes handled – som har en alldeles särskild historia.

Annons
Prinsessan Madeleine ihop med medarbetare från Childhood

Det är nämligen ett Cartier Love Bracelet – en riktig dyrgrip, som dessutom finns i flera kungligheters ägo. Drottning Silvia, och kronprinsessan Mary har båda varsitt.

Prislappen varierar efter modell, men den går att köpa för 149 000 kronor på Cartiers hemsida.

Prinsessan Madeleines armband
Här har vi dyrgripen!

Prinsessan Madeleines underbara kärleksgest till Chris

Som namnet avslöjar är det ett riktigt kärleksarmband, som hon fått i gåva av sin älskade Chris.

Annons

– Om man tar hennes Love Bracelet, så är comme-il-faut att man bär det regelbundet. Det är en kärleksgåva och det har spekulerats i att hon har fått det från Chris. Det är dessutom rätt svårt att få av det, det krävs en speciell skruvmejsel, och tanken är att din älskade ska ha den skruvmejseln i sin ägo, har Hanna Hellberg från Smyckespodden sagt till Svensk Dam.

Att den sitter på hennes arm hela tiden är också ett fint sätt att ha sin make nära, trots att han som denna gång befann sig 800 mil bort tvärs över Atlanten. En riktig kärleksgest från Madeleine, och det måste värma i Chris hjärta när han ser bilder från resan.

Foto: TT

Annons