Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines lyxiga strandstil – svindlande prislappen!

07 jul, 2022, 07:00 
Prinsessan Madeleine

Den alltid så stilsäkra prinsessan Madeleine tog Franska Rivieran med storm!

Annons
Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskar

Prinsessan Madeleine, 40, lämnade semestern i Sverige för att semestra vidare i St Tropez.

Hon tog dessutom med sig sitt modeintresse till Franska Rivieran.

På bilder kunde man se hur den alltid så stilsäkra prinsessan rörde sig i en härligt blå, somrig klänning och tog hela St Tropez med storm.

Svindlande prislappen

Med en guldfärgad väska hängande över axeln, en Rolexklocka på handleden och flätade lädersandaler på fötterna ramade hon in den somriga stilen helt perfekt.

Men smakar det så kostar det! Strandlooken landar på en svindlande prislapp, där klänningen, från klädmärket Walker and Wade, kostar cirka 2 400 kronor. Väskan av märket Valentino är en aning dyrare och ligger på drygt 25 000 kronor.

Annons

Lägger man dessutom till Rolexklockan på 110 000 kronor blir det ingen billig outfit. Men vad spelar det för roll när man är en prinsessa på semester i St Tropez?

Chris lämnar innan firandet

Vi får hoppas att prinsessan Madeleine passat på att njuta av den franska sommaren! Snart är det dags att fira kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag – men då utan Chris O'Neill, 48, vid sin sida.

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Dam.

Prinsessan Madeleine
Den alltid så stilsäkra Madeleine visar upp strandstilen.

Foto: EliotPress

Annons