Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya favoritklocka – så mycket är Rolexen värd

05 jul, 2022, 19:00 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine har dykt upp på stranden med en extremt dyrbar klocka. Här är prislappen!
Annons
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan MadeleineBrand logo
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine, 40, har en rad Rolexklockor och visar gärna upp sina klockrena handleder. Ofta är det kärleksgåvor från Chris O'Neill, som är en känd Rolexfantast.

Han har själv en stor samling hemma i Florida. De flesta är inhandlade i New York, där det går att hitta flera vintage-handlare som är specialiserade på just Rolex.

Bland annat fick Madeleine en Rolex av modellen Datejust från sent 70- eller tidigt 80-tal i gåva. Hon brukade bära den med ett skavfritt läderarmband, innan den blev stulen i samband med ett inbrott i parets dåvarande hem i Miami för två år sedan.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine befinner sig just nu i St Tropez på Franska Rivieran.

Så mycket är Madeleines Rolex värd

Just nu befinner sig hon och Chris i St Tropez på Franska Rivieran. Där har de umgåtts med goda vännerna Natalie och Dag Werner, ätit god mat och hängt på exklusiva stränder.

Annons

På en nytagen strandbild från det franska paradiset kan vi dessutom se Madeleine bära en Rolex-klocka runt handleden. Den ser ut att vara av modellen Submariner, en tidlös modell som snart har funnits i 70 års tid, ända sedan år 1953. Och den är allt annat än billig, med en svindlande prislapp på drygt 110 000 kronor. Smakar det så kostar det!

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine visar upp Rolexklockan på stranden.

Foto: EliotPress

Annons