Madeleines lyxköp – här är galna prislappen!

Madeleines lyxköp – här är galna prislappen!

SOLLIDEN 20210714Prinsessan Madeleine och maken Christopher O'Neill fotograferas på Sollidens slott i samband med kronprinsessans födelsedag på Victoriadagen.Foto: Jonas Ekströmer / TT / kod 10030

Jonas Ekströmer /TT

Prinsessan Madeleine har unnat sig en extra fin present.

Prinsessan Christina om Hagasessornas fina krav på drottningen
Slå på ljud

När det kommer till kungligt mode finns det en hel del i arkiven att ta av. Victoria har flera gånger rotat i mamma Silvias garderober och resultatet är ofta en stor succé.

När det kommer till smycken är det dock en helt ny nivå. De kungliga smyckeskrinen dignar av dyrbara juveler och smycken, både antika och mer moderna men nästan alltid med en historia bakom varje smycke.

Karin Törnblom/TT

Ibland frestas kungligheterna trots allt att välja lite modernare varianter på smycken. Vi såg bland annat kronprinsessan Victoria bära ett par väldigt dyrbara örhängen från exklusiva Engelbert i höstas under statsbesöket från Spanien, visar en lista från sajten UFO No More.

Men Victoria var inte den enda svenska kunglighet som tog sig in på listan, som innehöll nya plagg eller smycken burna av kungligheterna för första gången under 2021.

I somras när det var dags för sommarkonsert på Solliden dök prinsessan Madeleine upp i en väldigt somrig look. På armen bar hon en riktig dyrgrip, nämligen ett klassiskt Love Bracelet från exklusiva Cartier.

Prinsessans Cartier-armband går loss på över 100 000 kronor.

Karin Törnblom/TT

UFO No More har identifierat armbandet som en variant med fyra diamanter, och värdet ligger på över 100 000 kronor. Inte illa, Madeleine!