Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya beslut med Chris skapar rubriker utomlands – plötsliga vändningen

11 nov, 2023, 10:00 

Alla pratar just nu om prinsessan Madeleine och Chris O'Neills oväntade beslut!

Annons
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har fattat en hel del stora beslut under de senaste månaderna – vilket resulterat i en hel del rubriker, både i Sverige och utomlands.

Tidigare i år kunde hovet berätta att paret, som sedan 2018 bor i Florida, har bestämt sig för att flytta hem till Madeleines hemstad Stockholm igen.

Tanken var till en början att flytten skulle ske redan denna höst och att barnen Leonore, Nicolas och Adrienne skulle börja i skolan i Sverige. Men av olika anledningar tvingas familjen flytta fram flytten till 2024.

Familjen kommer att flytta till Stockholm under 2024.

Prinsessan Madeleines nya beslut med Chris O'Neill skapar rubriker utomlands

Med anledning av parets beslut att stanna i USA i några månader till så kommer de inte närvara vid årets Nobelfest.

Annons

– Prinsessan och hennes familj bor i USA och avståndet är för långt för att resa till Nobelfesten. Den representeras av andra delar av kungafamiljen, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam tidigare i år och tillade:

– Det är inte bara i år, utan det har varit så de senaste åren.

Madeleine har nämligen inte närvarat vid den årliga festen sedan 2019.

Prinsessan Madeleine på plats vid bordet under kungens raditionsenliga middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott.
Madeleines senaste Nobel var 2019.

Däremot kommer både Chris och Madeleine närvara vid ambassadörens Nobelmiddag i Washington på söndag. Detta avslöjades tidigare i veckan i den officiella kungliga kalendern.

Ända sedan år 2000 har den svenska ambassaden bjudit in årets amerikanska Nobelpristagare till House of Sweden i Washington för ett symposium och galamiddag.

Annons

Och i år får man alltså kungligt besök!

Madeleine och Chris kommer att delta vid Nobelmiddagen i Washington.

Nu har även internationell media snappat upp detta nya beslut som paret fattat – den brittiska sajten Royal Central publicerade en artikel om Chris och Madeleines lyxiga Nobelkväll under fredagen.

Vi ser fram emot eventuella glammiga bilder från kvällen!

Annons