Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya bild från Florida – fina ögonblicket

01 maj, 2022, 17:00 

Prinsessan Madeleine är äntligen tillbaka med en nya bild från Florida!

Annons
7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Sedan prinsessan Madeleine flyttade till Florida 2018 har vi, av naturliga skäl, inte sett lika mycket utav henne och familjen.

Madeleine, Chris och barnen kommer endast hem till Sverige några gånger om året för att spendera tid med resten av familjen. Oftast vid högtider, som jul och Victorias födelsedag.

Men lyckligtvis delar prinsessan med jämna mellanrum med sig av livet på andra sidan atlanten på sin Instagram. Som under påskhelgen när hon publicerade en bild på sig själv och döttrarna Leonore och Adrienne för att önska glad påsk.

Prinsessan Madeleines nya bild från Florida – delar med sig av fina ögonblicket

I fredags hade hela kungafamiljen fullt upp på olika håll. Medan kungen, Silvia, Carl Philip och Sofia närvarade vid Sverigemiddagen på Kungliga slottet befann sig Victoria och Daniel på bankett i Stadshuset, för att fira att Daniel blivit hedersdoktor.

Annons

Samtidigt befann sig även Madeleine på en gala, 800 mil bort från resten av familjen. Prinsessan närvarade nämligen vid SWEA Internationals världsmöte i Florida.

Nu delar Madeleine med sig utav flera bilder från kvällen, och berättar även om det fina ögonblicket.

"I fredags var jag inbjuden för att tala vid SWEAS världsmöte i Miami. Det var en underbar eftermiddag då jag fick träffa andra svenska kvinnor som bor utomlands!", skriver prinsessan på Instagram.

Madeleines fina tradition: Födelsedagsbilder på barnen

Prinsessan har även, precis som sina syskon Carl Philip och Victoria, en tradition av att publicera fina födelsedagsbilder på Leonore, Nicolas och Adrienne när de fyller år.

I mars grattade Madeleine minstingen Adrienne på fyraårsdagen med en fin text och bild!

"Du är vår yngsta, men du står ändå stark på dina egna ben. Och du är smart, omtänksam och full av liv. Leonore, Nicolas, mamma och pappa älskar dig alla väldigt mycket!", skrev hon då.

Annons