Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata festbilden på prinsessan Madeleine – helt oigenkännlig

26 apr, 2022, 18:00 

Prinsessan är helt olik sig själv på den ovanliga bilden!

Annons
3 kungliga snacksiar från vecka 16!Brand logo
3 kungliga snacksiar från vecka 16!

Våra kungligheter har visserligen inte haft ett liv utanför rampljuset, eftersom de flesta föddes in i det. Men prinsarna och prinsessorna har till viss mån levt ett liv som är lite vanligare än man kan tro, även om det mesta har fångats på bild och förevigats i olika medier.

Idag är prinsessan Madeleine trebarnsmamma till Leonore, Nicolas och Adrienne, och bor med maken Chris O'Neill i Florida. Ett liv ganska långt ifrån fest och ståhej, med andra ord. Men precis som vem som helst har även Madeleine varit ung...

Unika bilderna på Madeleine – så olik!

Madeleine har hunnit med ganska många år bakom skolbänken, trots alla ansvar det innebär att vara prinsessa. År 1989 blev hon en skolflicka på riktigt, och började skolgången på Smedslättsskolan i Bromma. Efter det läste hon sina senare år på anrika Carlssons skola på Östermalm, och slutligen Enskilda Gymnasiet på Norrmalm i Stockholm.

Det var från Enskilda Gymnasiet som Madeleine tog studenten år 2001, och det firar självklart även prinsessor rejält! På bilderna från Madeleines studentfirande är det nästan svårt att känna igen vår prinsessa på bilderna, hon ser ut som vilken ungdom som helst!

Annons
Madeleine och bästisen Lussan.
Runt Madeleines hals hänger ett smycke som förmodligen inte hade synts i de kungliga salarna – ett godishalsband!

Familjen var såklart också på plats för att fira sin nyblivna student. Här står vår kung, drottningen, kronprinsessan och prinsessan Lilian och väntar in Madeleine. Kungen är förmodligen stolt som en tupp – med ett traditionsenligt plakat!

Lång tid bakom skolbänken

Men bara för hon tagit studenten la inte prinsessan skoltiden helt bakom sig. Efter det har hon läst en mängd olika kurser! Bland annat bodde hon en tid i London där hon passade på att plugga engelska, och efter det en kurs i juridik hemma i Sverige.

Konstvetenskap på Stockholms Universitet och en kurs i barnpsykologin står dessutom på meritlistan, och det är bara ett axplock. Det verkar som om prinsessan Madeleine verkligen trivs bakom skolbänken!

Madeleine springer ut!

Foto: TT

Annons