Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya bild från Florida – som gör mamma Silvia så stolt

16 mar, 2024, 17:09 
Äntligen! En glimt av Florida-prinsessan.
Annons

Prinsessan Madeleine älskar sociala medier. Tack vare dem kan hon kommunicera med familjen hemma i Sverige – och dela med sig av glimtar från Florida till alla nyfikna kungafans!

Nu delar hon en ny bild på Instagram, med ett viktigt budskap.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningenBrand logo
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Prinsessan Madeleines nya bild från Florida

Madeleine arbetar till vardags med World Childhood Foundation, som hon är vice hedersordförande för. Det mesta av det arbetet sker bakom stängda dörrar, men då och då delar Madeleine med sig av det viktiga jobbet.

– Den här veckan fick jag möjlighet att följa med föräldrar från Miami Lakes Middle School och skolrådgivare från hela Miami Dade County för en utbildning om hur man kan förbättra barnsäkerheten på sociala medier och internet-plattformar, skriver prinsessan på Instagram.

Prinsessan Madeleine i Florida
Foto: Instagram/princess_madeleine_of_sweden

Drottning Silvia stolt efter nya bilderna på prinsessan Madeleine

Childhood arbetar aktivt för att barn ska få en trygg uppväxt, och jobbar särskilt med förebyggande åtgärder mot våld och sexuella övergrepp. I och med att fler och fler unga har tillgång till internet, har det tyvärr blivit en plats som förövarna använder för att komma åt barn. Detta vill Childhood arbeta emot, ihop med Human Trafficking Front.

Annons

– Internet möjliggör innovativa sätt att både stärka och nå ut barn med stöd, kunskap och tips för att skydda sig själva online, skriver Madeleine och fortsätter:

– Men det är också en miljö där förövare ständigt hittar nya sätt att nå och utsätta barn. Därför är det avgörande att utveckla våra strategier för att effektivt bekämpa sexuella övergrepp mot barn. Tillsammans med Childhoods partners fortsätter vi att minska riskerna och utnyttja internets potential för att stärka barnskyddet. Tack, Human Trafficking Front, för era avgörande insatser för att hålla barn säkra!

Det var drottning Silvia som grundade World Childhood Foundation, och med åren har Madeleine tagit en alltmer framstående roll i organisationen. Detta inlägg gör Silvia säkerligen mycket stolt hemma i Sverige, när hon ser hur hårt Madeleine jobbar för att nå ut med Childhoods budskap.

Foto: TT/Instagram

Annons