Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris hemlighet ute – hovet bekräftar med bild

19 dec, 2023, 05:00 

Nu är allt bekräftat – prinsessan Madeleine med familj är på plats i Sverige inför stora firandet!

Annons

Nästa år är tanken att prinsessan Madeleine med familj ska lämna soliga Florida, ta sina packväskor till Sverige och installera sig i sin nya bostad i Hovstallet i centrala Stockholm.

Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

För kungen och drottning Silvia blir det så så klart väldigt härligt att få hem Madeleine. Det kommer bli enklare att träffa barnbarnen, och för Madeleine och Chris O'Neill att vara med på kungliga tillställningar.

– Det är naturligtvis härligt, vi är väldigt glada. Barnen ser mycket fram emot det, de talar ju svenska och älskar Sverige, sa drottning Silvia om Madeleines flytt tidigare i år.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.

Avslöjar aldrig Madeleines resor

Samtidigt försöker Madeleine med familj att se till att resa till Sverige vid speciella tillfällen. Ett sånt var när kungen firade 50 år på tronen tidigare i år, ett annat nu den 23 december när Silvia fyller 80 år.

Inför varje resa råder dock stort hemlighetsmakeri och det är svårt att sia exakt om när Madeleine och Chris landar i Sverige. Hovet vill heller inte kommentera den här typen av frågor.

– Vi uttalar oss aldrig om kungafamiljens privata resor, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Svenska kungafamiljen
Det är sällan vi får se hela den svenska kungafamiljen samlad – men i somras, när hela familjen var på plats, bjöd de på en underbar bild!

Hovet bekräftar resan med bild

Men nu står det klart att Madeleine, Chris och barnen landat i Sverige. När drottning Silvia tog emot granarna på Kungliga slottet var samtliga barnbarn med för att ta del av den fina traditionen.

På bilder kan man se hur Florida-barnbarnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne njuter av lite kvalitetstid med mormor Silvia, i ett härligt ögonblick som samtliga uppskattar.

Nu väntar både födelsedagsfirande och julafton i Sverige för Madeleine och familjen. Så härligt att se hela familjen på plats!

Drottning Silvia
Drottning Silvias julbild med barnbarnen bekräftar att prinsessan Madeleine med familj landat i Sverige.

Foto: TT/Instagram

Annons