Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris lyckobesked i Florida – kan känna sig trygga

04 apr, 2023, 17:00 

Madeleine och Chris har nåtts av strålande nyheter från Florida.

Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill njuter av sina sista soliga månader i lyxparadiset Pinecrest, Florida. I augusti lämnar familjen delstaten för att installera sig i sin nya bostad på Hovstallet i centrala Stockholm.

Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

– Jag tror att det är så enkelt att Madeleine har tröttnat på ett liv i den gyllene buren – i det här fallet 80-miljoners palatset i Florida. Isoleringen på andra sidan av Atlanten har helt enkelt brutit ner henne och nu vill hon hem igen till ett socialt liv med vänner och resten av kungafamiljen, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine med familj flyttar i augusti till Sverige.

Madeleines och Chris huspanik

Men först måste Florida-familjen hitta en köpare till lyxhuset på 600 kvadratmeter. Huset, som rymmer en pool, åtta sovrum, sex badrum och en rymlig walk-in-closet, en stor trädgård och terass, har en prislapp på 78 miljoner kronor.

Annons

Marknaden är dessutom extra tuff just nu. Stigande räntor och en allmänt orolig omvärld gör att det kan bli svårare än normalt att få ett hus sålt i det annars så exklusiva och populära området.

Huset har legat ute i 30 dagar och än så länge verkar det inte finnas någon köpare. Det är inga roliga nyheter för Florida-paret, som så klart hade hoppats på en snabb affär.

Lyckobeskedet i Florida

Men mitt bland alla orosmoln finns det strimmor av hopp och nu kommer soliga nyheter från tidningen Miami Herald. Området Pinecrest har i en granskning utsetts till det tryggaste området och bästa grannskapet i hela Miami.

För många är det oerhört viktigt att ha trevliga och hjälpsamma grannar bredvid sig. Kanske kan Miami Heralds granskning göra att intressenter lockas till Pinecrest och Madeleine får huset sålt snabbare.

Samtidigt förs en kamp mot klockan. Enligt mäklarsajten Clever Real Estate är mars, april och maj bästa månader att sälja ett hus i Florida – sen kan det bli svårt att få huset sålt för utropspriset.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas
Madeleine flyttar från ett av Floridas tryggaste områden.

Foto: TT

Annons