Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris trista beslut i relationen – uppgifterna har nått utländsk press

10 nov, 2022, 12:30 
Chris O´Neill och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine och Chris O´Neills tråkiga beslut har nått utlandet.
Annons
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelseBrand logo
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

Många hade hoppats på att få se prinsessan Madeleine i Sverige i samband med Nobelfesten. Så blir det inte; varken hon eller Chris O'Neill kommer att närvara under festligheterna.

Varken Madeleine eller Chris har varit med på Nobel sedan 2019. Enligt hovet rör det sig om det 800 mil långa avstånd som råder mellan Florida och Sverige, vilket gör det svårt för USA-paret att hinna med.

– Det är inte bara i år, utan det har varit så de senaste åren. Prinsessan och hennes familj bor i USA och avståndet är för långt för att resa till Nobelfesten. Den representeras av andra delar av kungafamiljen, har hovets informations Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Skrivs om i utländsk press

Nu har Madeleines och Chris frånvaro även nått utlandet. Danska Billed-Bladet skriver så här om händelsen:

Annons

”Enligt den kungliga kalendern deltar hon inte heller i middagen dagen efter med de andra medlemmarna i kungahuset, och det finns en ganska naturlig förklaring till det”, skriver tidningen och refererar till att Madeleine, Chris och barnen är bosatta i Florida sedan 2018.

Hovets besked

Det återstår att se när Madeleine och Chris dyker upp i Sverige nästa gång. Enligt Margareta Thorgren försöker de åtminstone hinna med två besök varje år – och då deltar de gärna på evenemang kopplade till besöket.

– Generellt kan man säga att prinsessan Madeleine och herr Chris O’Neill gärna deltar om de i samband med Nobelfesten är i Sverige, eller har någon annan aktivitet i Sverige, men har de inte det är avståndet för långt för att delta.

Chris O´Neill och prinsessan Madeleine
Chris O´Neill och prinsessan Madeleine kommer inte närvara på årets Nobelfest.

Foto: TT

Annons