Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris uppmärksammas i utlandet – besöket i Sverige väcker frågor

06 jun, 2023, 07:00 

Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills vistelse i Sverige väcker nu frågor.

Annons

Prinsessan Madeleine med familj har de senaste åren mest vandrat runt i den soliga delstaten Florida. Bland svajande palmer och tropisk har de haft sin jättevilla i det lyxiga området Pinecrest.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Men Florida-vistelsen spelar på sista refrängen. I augusti går flyttlasset till Sverige och jättevillan byts ut mot en lyxlägenhet på Hovstallet, beläget på Östermalm i centrala Stockholm.

”Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har hela Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, skriver Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall i en krönika.

Annons
Prinsessan Madeleine med familj
Prinsessan Madeleine med familj är på plats i Sverige för att fira nationaldagen med resten av kungafamiljen.

Madeleine och Chris har landat i Sverige

Nu kan i alla fall Madeleine glädjas åt att andas lite svensk luft igen. Hon, maken Chris O'Neill och barnen befinner sig åter på svensk mark för att fira nationaldagen tillsammans med hela kungafamiljen.

– Ja, hela familjen är här, de har kommit till Stockholm och de kommer att vara i Sverige nu och under en tid framöver, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

För Chris O'Neill blir det extra speciellt. Han trivs ju som bekant inte så mycket i det kungliga strålkastarljuset och nationaldagsfirandet blir hans första sedan 2018.

Annons

Madeleine kan missa Victorias födelsedag

Besöket har även inte undgått utländska medier. Norska Se och Hör har bland annat nåtts av nyheten. De ställer sig även frågande om familjen nu flyttat till Sverige permanent.

Dessvärre kommer Madeleine med familj behöva resa tillbaka till USA. Jättevillan är ännu inte såld och man behöver fortfarande avverka vissa saker i staterna innan flyttlasset går.

Det är heller inte säkert att Madeleine kommer kunna närvara på kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli, eftersom den intensiva flytten inträffar bara en månad senare.

Annons

– Vi får återkomma lite senare. Traditionsenligt brukar de vara här i julimånad, men det kan bli lite ändringar i år med tanke på flytten, säger hovet informationschef Margareta Thorgren.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine med familj kommer att återvända hem till USA innan flytten till Sverige.

Foto: TT

Annons