Madeleines oväntade avslöjande om sonen Nicolas

Det känns nästan som att vi känner prinsessan Madeleines son prins Nicolas vid det här laget. Madeleine har bland annat beskrivit sonen som "lugn och känslig".

Prinsessan Madeleines barn har ända sedan de föddes hållits ganska privata och inte synts till särskilt mycket offentligt, något som förmodligen blir ännu mer tydligt framöver efter kungens beslut gällande titlarna. Prinsessan Madeleines barn tillhör numera inte det kungliga huset längre och ska därmed betraktas som privatpersoner, men intresset för barnen är självklart fortfarande stort.

Prins Nicolas beskrivs som lugn och känslig

Prins Nicolas, som är Madeleines mellersta barn, har vi inte sett speciellt mycket av, men genom Madeleines fina beskrivningar har vi ändå fått en uppfattning om hur den lille prinsen på andra sidan Atlanten är.

Prins Nicolas

Första officiella bilden på prins Nicolas släpptes dagen efter han föddes den 15 juni 2015.

I intervju med tidningen Mama beskriver Madeleine sonen som lugn och känslig.

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”

Prins Nicolas och Chris

Prins Nicolas i pappa Chris famn under lillasyster Adriennes dop 2018.

När Nicolas fyller år brukar alltid Madeleine passa på att lägga upp en bild på Instagram och skriva en gullig text till för att fira sonen. Vid hans senaste födelsedag skrev hon “Grattis på födelsedagen till den mest godhjärtade brodern och snällaste sonen! Vi älskar dig”.

Madeleine har även tidigare berättat att Nicolas är väldigt lik pappa Chris O´Neill.

– Chris är väldigt känslosam och mjuk, så jag ser den sidan i Nicolas. Chris ser också detaljer som Nicolas också gör och tycker om fina ting, berättar Madeleine i intervjun.