Madeleines privata jullovsplaner – utan Chris

Madeleines privata jullovsplaner – utan Chris

Prinsessan Madeleine har mycket att stå i under jullovet i Sverige om hon ska hinna med allt.

Prinsessan Lilians glädje på Madeleines student – se bortglömda filmen!
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är hemma på visit i Sverige över jul och resten av kungafamiljen kunde inte ha varit lyckligare över att ha dem alla samlade igen. Under snart två år med pandemin har vi lärt oss att vikten av att ha våra nära och kära runt omkring oss, något Madeleine har tagit fasta på.

Väl hemma har de passat på att visa upp sig lite för svenska folket. Den årliga granceremonin som senaste åren har skötts av Victoria och hennes barn togs i år över av hela Madeleines familj, med alla tre barnen och Chris på plats.

Det var en högtidlig stund när studenterna från Skogshögskolan äntrade slottets inre borggård med sin jättelast av praktfulla granar. Precis som vanligt följde det också med ett gäng minigranar, som de åtta kungliga barnbarnen skulle få ha på sina rum. En tradition som har hängt med ända sedan Hagasessornas tid.

Hela familjen på Stockholms slott förra veckan.

Anders Wiklund/TT

Leonore, Nicolas och Adrienne var lite blygt artiga men även märkbart förtjusta över det för dem rätt så exotiska tillfället. I Miami växer det inte så mycket granar!

Madeleine prioriterar sina vänner!

Besöket fortsatte med ett viktigt meddelande från drottningen och Madeleine gemensamt, inspelat på slottet. Madeleine kommer anta rollen som vice hedersordförande i Childhood, en betydligt tyngre och viktiga roll än hennes tidigare, där hon mest varit engagerad i Childhood USA.

Men det blir såklart inte bara jobb för prinsessan Madeleine hemma i Sverige! Mamma Silvia fyllde år dagen innan julafton som liksom själva dopparedagen firades privat. Madeleine har ju även en stor vänkrets hemma i Stockholm och hon brukar ta sig tid att umgås så mycket som möjligt med bästisen Louise ”Lussan” Gottlieb och alla de andra! I år är säkert inget undantag.

Chris har ju inte lika mycket kontakter i Sverige så han får helt enkelt hänga på Madeleine om han också vill roa sig!

LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya bild på Adrienne: Alla ser samma sak

LÄS MER: Prinsessan Madeleine är tillbaka – här går hon i mamma Silvias fotspår