Madeleines revansch efter kritiken

Madeleines revansch efter hårda kritiken

Nu tar prinsessan Madeleine revansch efter hårda kritiken.Hennes popularitet har ökat!

I september besökte prinsessan Madeleine Bokmässan i Göteborg för att prata om sin nya bok, Stella och hemligheten. Där kunde man konstatera att hon gjort en succécomeback efter att ha fått utstå en del kritik.

Flera gånger under de senaste åren har röster höjts om att hon inte arbetar och för att hennes kungliga kalender har gapat tom. Hon har också fått kritik för att vara otillgänglig.

Madeleines revansch efter hårda kritiken

Prinsessan Madeleine har flera gånger fått kritik för att bland annat inte ha arbetat och ha varit frånvarande. Nu berättar hovets informationschef Margareta Thorgren i talkshowen Malou efter fem om hur de jobbar bakom kulisserna med kungligheterna.

Chefen om prinsessan Madeleines popularitet

I Malou efter tio på tisdagen är hovets informationschef Margareta Thorgren en av gästerna. Malou von Sivers frågar programledaren om man kan säga att Madeleines och kungens popularitet har ökat efter kritiken.

– Det är ju jätteroligt om du säger det! svarar Thorgren leende.

Margareta Thorgren om Madeleines revansch

“Jag tror att det är viktigt att det finns ett sånt enormt behov av att veta vad kungafamiljen gör. Så att jobba med kungafamiljen tillsammans med otroligt många och duktiga medarbetare med olika spetskompetenser, kan man i resultatet se kungen på ett annat sätt”, säger hovets informationschef Margareta Thorgren i TV4-programmet Malou efter tio.

Thorgren ska få fram andra bilder av kungahuset

En del av informationschefens arbete är att försöka få fram andra bilder av kungligheterna.

– Jag tror att det är viktigt att det finns ett sånt enormt behov av att veta vad kungafamiljen gör. Så att jobba med kungafamiljen tillsammans med otroligt många och duktiga medarbetare med olika spetskompetenser, kan man i resultatet se kungen på ett annat sätt. Eller att han verkligen fokuserar på viktiga frågor för Sverige. Då är ju det jätteroligt att du säger det och att hela det svenska folket ser det, säger Margareta Thorgren i programmet.

Foto: TT, TV4