Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!

Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills romantiska kärleksögonblick under Victoriadagen 2021

Jonas Ekströmer /TT

Vilken värme och kärlek det är i Borgholms slottsruin ikväll! Kronprinsessan blir firad till tonerna av ljuv musik och Madeleine och Chris är riktigt kärleksfulla denna ljuva sommarkväll.

Madeleines romantiska kärleksögonblick med Chris – allt filmas!
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria fyller 44 år och kungafamiljen är samlad i Borgholms slottsruin. För underhållningen, upp på scenen, står bland andra Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba och Mando Diao och Estelle och Oscar diggar med till den svängiga musiken. På hedersplatserna sitter även kungaparet (som ju missade Victoriakonserten förra året på grund av coronapandemin), Madeleine, Chris och Carl Philip.

Kungliga kärleksgesten – precis innan Victoriakonserten!

Prinsessan Sofia saknas då hon bestämde sig för att stanna hemma med minstingen prins Julian precis innan konsertkvällen drog igång

Jonas Ekströmer /TT

LÄS MER: Sofias blixtändring! Därför var hon inte med och firade Victoria

– Med tanke på att Prins Julian fortfarande är så liten har Prinsessan Sofia valt att stanna på Solliden i kväll för att ta hand om barnen", skriver Ulrika Näsholm, vid hovet.

Madeleines comeback under Victoriadagen!

Jonas Ekstrmer /TT

Förutom jubilaren får prinsessan Madeleine mycket uppmärksamhet ikväll. Hon och Chris är i Sverige tillsammans för första gången på två år och sprider glädje på Öland. Dessutom är prins Oscar med under konserten – för första gången! Estelle var fyra år när hon deltog i firandet på kvällen, första gången, men lillebrors debut blev vid fem års ålder. Och vilken succé Oscar bjuder på ikväll! Han har både busat med mamma Victoria och gäspat, både en och två gånger. Men gulligast av allt var nog ändå när Madeleine och Chris stod utanför Borgholms slottsruin och skulle gå in till konserten och omfamnade varandra, som man och hustru. De är inte rädda för att visa sin kärlek öppet i offentligheten och finns det tillfälle går prinsessan gärna nära sin make och håller om honom.

Se det romantiska ögonblicket i filmklippet ovan.

Foto: TT