Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines skrämmande bilder från Florida – otäcka scenerna hemifrån

30 sep, 2022, 16:00 

Bilderna hemma från Florida får många att reagera.

Annons
EXKLUSIVT: Prinsessfamiljen på utflykt och strandhäng – se bilderna här!Brand logo
EXKLUSIVT: Prinsessfamiljen på utflykt och strandhäng – se bilderna här!

Det har varit oroliga dagar kring Floridakusten sedan orkanen Ian svepte in med full kraft. Redan i början av veckan intog den Kuba, två personer miste livet och all el i landet slogs ut, enligt TT.

Under onsdagen nådde den Florida, där prinsessan Madeleine bor tillsammans med Chris O'Neill och barnen Adrienne, Nicolas och Leonore. Oron för prinsessfamiljen har varit stor hemma i Sverige. Nu visar hon upp förödelsen som orkanen orsakat i hemstaden.

Lyxvillan hotad

Över två miljoner människor hade redan uppmanats att evakuera sina hem, hundratusentals blev strömlösa och på gatorna hade orkanens framfart lämnat tydliga spår.

Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren hade Madeleine och barnen inga planer på att evakuera sin lyxvilla i Pinecrest, och deras hem ingick inte heller i ett riskområde.

Inför att stormen intog Florida har myndigheter varnat för tornados och översvämningar, och stor risk för träd som välts omkull och faller över vägbanorna. I Miami har man även varnat för att stormen utgjorde en risk för stabila byggnader och hus.

Annons
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen prins Nicolas, prinsessan Adrienne och prinsessan Leonore hemma i Florida
Vanligtvis trivs familjen oerhört bra i värmen över Atlanten.

Väcker stor oro bland följarna

Under torsdagen valde Madeleine att göra något hon väldigt sällan gör, gå ut med ett meddelande på hennes Instagram. I inlägget skrev hon att hon tänker på alla vars liv påverkats av orkanen Ian, och vädjade om hjälp att stötta de organisationer som hjälper till att återställa och restaurera den förödelse orkanen orsakat.

Hon valde också att visa upp bilder från Florida, och det är otäcka foton på översvämningar ute på gatorna, en räddningsbil som hamnat halvt under vatten och skrämmande moln.

Annons

I kommentarsfältet är det tydligt att folket hemma i Sverige varit, och är, mycket oroliga för prinsessan och familjen.

"Är ni okej?" Undrar en följare.

"Å herregud! Stor kram till Er" Skriver en annan.

"Håll dig säker Madeleine" Skriver en tredje.

Se bilderna nedan.

Prinsessan Madeleines bilder från orkanen Ian
Prinsessan Madeleines bilder från översvämningarna i Florida
Annons
En bild från orkanen Ian i Florida av prinsessan Madeleine

Foto: TT/Instagram, skärmdump

Annons