Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines sorg – missar bästa vännens viktigaste dag: "Önskar att jag kunde vara där"

07 okt, 2023, 09:14 

Madeleine uttrycker nu sin sorg – hon missar en hel helg med tjejkompisarna.

Annons

Prinsessan Madeleine har ett tajt tjejgäng kring sig, som hängt med varandra i alla år.

De bor givetvis i Stockholm, så visst kan man tänka sig att Madeleine längtar hem även om det går att hålla kontakten på andra vis.

Nu kommer ett trist besked: Madeleine missar bästa vännens bröllop.

Dubbla skilsmässor skakar prinsessorna • Kraven på Estelle utomlands • Bisarra ryktena om drottning Elizabeth – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Dubbla skilsmässor skakar prinsessorna • Kraven på Estelle utomlands • Bisarra ryktena om drottning Elizabeth – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Prinsessan Madeleines relation till Sofi Fahrman

Visst kan man tänka sig att de allra flesta hade velat vara vän med en kunglighet, inte minst för att få inblick i den exklusivaste av världar som annars befinner sig bakom lås och bom.

Annons

Men så går det inte till i verkligheten. Prinsessan Madeleines tjejgäng är oerhört lojala. Får man umgås med en prinsessa finns också en överenskommelse: man går inte ut och talar om henne i pressen och hjälper henne att hålla låg profil.

En av Madeleines närmsta vänner är modeprofilen Sofi Fahrman, som delar med sig av nästan allt i sitt liv på sin Instagram. Men Madeleine då? Nej, hon syns givetvis inte till. Men duon går "way back". De träffades i New York, när Madeleine flyttade dit efter Jonas Bergströms stora svek.

Idag, 13 år senare, är de fortfarande tajta.

Filip Engelbert och Sofi Fahrman
Filip Eng.elbert och Sofi Fahrman
Annons

Prinsessan Madeleine missar bästa vännens bröllop

Därför gläds nu Madeleine oerhört, när Sofi ska säga "ja" till sin Filip Engelbert – igen! De hade en mindre ceremoni under corona-pandemin, och nu är det dags för den riktiga festen.

Och det sker med pompa och ståt. Sofi har enligt Expressen flugit ned vänner och familj (där många ingår i societeten) till lyxiga Venedig för tre dagar av fest.

Många av Madeleines allra närmsta tjejkompisar är givetvis på plats, som Andrea Brodin och Lovisa de Geer. Men Madeleine kommer inte befinna sig i Italien för att fira sin bästa väns bröllop.

Annons

Svensk Damtidning kan berätta att Madeleine tvingas avstå. Hon kommenterar Sofi Fahrmans bild med sitt hemliga Instagram-konto:

"SOM jag önskar att jag kunde vara där med er! ❤️😘❤️😘❤️"

Ja, Madeleine bor ju trots allt på en helt annan kontinent, och ibland är det svårt att få ihop logistiken. Som tur är kommer det förmodligen komma massivs med fina bilder från helgen på Instagram.

Foto: TT

Annons