Madeleines stora sorg – när hon stoppas från att resa hem

prinsessan madeleine längtar efter prinsessan estelle

Coronaviruset hindrar Madeleine från att resa hem till Sverige. Det är mycket som prinsessan saknar i sitt liv just nu – inte minst sin älskade systerdotter Estelle.
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!
Slå på ljud

Prinsessan Madeleines resor, och planerar på att komma hem till Sverige, sattes på paus när coronaviruset började få en otäck spridning runt om i världen. Hon har inte satt sin fot på svensk mark sedan i december, förra året, och saknades är förstås enorm.

Prinsessan Madeleine saknar systerdottern Estelle

De senaste tio åren har Madeleine bott utomlands största delen av tiden men somrarna på Solliden är heliga för henne. Familj, och nära och kära, betyder otroligt mycket för prinsessan och hon lider också av att inte kunna träffa sina älskade syskonbarn. Särskilt prinsessan Estelle som Madeleine har en alldeles speciell relation till.

LÄS MER: Därför lämnade Madeleine Chris på kungliga festen

– Hon är verkligen ett litet underverk. Det är otroligt roligt att ha blivit moster, jag är så stolt och glad å Victorias och Daniels vägnar. Jag vet inte hur många gånger jag varit på Haga under de här dagarna. Det har verkligen varit svårt att slita sig därifrån, sa prinsessan när Estelle var nyfödd och hon var hemma från New York.

Och sedan de där första dagarna av bebisgos har relationen bara vuxit sig starkare. Kusinen Lenore har fått Estelle som sin största idol och Madeleine och Estelle har delat många fina timmar hos hästarna på Hovstallet under prinsessfamiljens Sverigebesök. Att rida är nämligen en passion som Madeleine och Estelle delar. Victoria har också en bakgrund som ryttare men hon har aldrig varit en lika engagerad hästtjej som Madeleine. Det är till sin moster som Estelle går till när hon vill prata om hästar!

prinsessan madeleine och prinsessan estelle har en speciell relation

Prinsessan Madeleine och prinsessan Estelle har en speciell relation.

Ett år är lång tid i små barns liv men Victoria och Madeleine är otroligt måna om att bibehålla en nära relation trots de att de just nu befinner sig 800 mil ifrån varandra. Systrarna pratar ofta med varandra över FaceTime och då vill förstås Estelle och Leonore också vara med och säga hej.

LÄS MER: Madeleine och Chris – sanningen om relationen

Förhoppningsvis bromsar smittspridningen inom en snar framtid så att de alla kan träffas igen.

Foto: TT

{"totalCount":0,"result":[]}