Madeleines viktiga besked till Silvia – ändrar sig helt

Madeleines viktiga besked till Silvia – ändrar sig helt

Madeleine ändrar sig helt i denna fråga – och beskedet till Silvia är såklart mer än välkommet!

Därför kritiseras Victoria och Madeleine!
Slå på ljud

Ända sedan pandemin startade så har den stora frågan varit om prinsessan Madeleine med familj kommer dyka upp på högtider och födelsedagar. Under väldigt lång tid var beskeden av det negativa slaget, de missade både sommaren och julen i Sverige förra året, men nu är det ändring på det.

Efter ett helt sommarlov med resten av kungafamiljen hemma i Sverige, både på Solliden och i Stockholm kommer ytterligare ett glädjebesked från Madeleine och Chris.

De kommer komma hem över jul och fira högtiden hemma med resten av kungafamiljen!

– Kungafamiljen firar jul hemma privat. Prinsessan Madeleine med familj planerar att komma hem. Den 20 december delar prinsessan och barnen ut de traditionsenliga granarna på inre borggården, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Dam.

Förra året såg helt annorlunda ut. Tidigt kom beskedet att Madeleine INTE skulle vara i Sverige för vare sig drottning Silvias födelsedag, den 23 december, eller julafton.

LÄS MER: Därför lämnade Madeleine Chris på kungliga festen

– Prinsessan Madeleine bor ju i Florida och där är det hårdare restriktionerna som gäller. Och familjen följer dem. Därför är det inte möjligt för prinsessan att resa och de kan inte komma hem över jul, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då.

Så glädjande för hela kungafamiljen att vara samlad än en gång!