Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Margrethes look överraskar – så har du aldrig sett drottningen förut

Drottning Margrethe

Drottning Margrethe liknas vid en rockstjärna!
10 kungliga saker att se fram emot 2022!
1:00

Efter reklamen: 10 kungliga saker att se fram emot 2022!

(1:00)

Slå på ljud

När drottning Margrethe, 82, dyker upp gör hon det ofta med storslagen stil. Under de drygt 50 åren på tronen har hon hyllats för sina klänningar och smycken.

Just nu befinner hon sig på sin årliga sommarturné och åker runt i Danmark för att besöka olika platser. I tisdags var hon i Skælskør för att bevittna den vackra keramiken på Guldagergaard.

Guldagergaard inrymmer både Nordeuropas största keramikverkstad och ett av världens åtta internationella forskningsinstitut för keramik. Varje år reser några av de bästa keramiska konstnärerna dit för att genomföra olika projekt, enligt danska Se och Hör.

Drottning Margrethe

Drottning Margrethe var på besök på Guldagergaard för att bevittna den vackra keramiken.

Claus Bech

Drottning Margrethe dök upp – tillbaka efter långa frånvaron

Margrethes nya look – ser ut som en rockstjärna

Enligt tidningen Billed-Bladet studerade Drottning Margrethe keramiken med stor glädje – men det var när hon satte sig bredvid en av de varma keramiska ugnarna som hon verkligen överraskade.

Hon hade nämligen tagit på sig ett par svarta skyddsglasögon, en look man inte direkt är van vid att se henne i. Även om det främst var av säkerhetsskäl, kunde folk inte undgå hur bra hon bar brillorna.

Billed-Bladet skriver att de snabba brillorna fick henne att se ut som en sann rockstjärna – och vi är verkligen beredda att hålla med!

Foto: TT/Twitter