Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Margrethes look överraskar – så har du aldrig sett drottningen förut

02 sep, 2022, 05:00 
Drottning Margrethe
Drottning Margrethe liknas vid en rockstjärna!
Annons
10 kungliga saker att se fram emot 2022!Brand logo
10 kungliga saker att se fram emot 2022!

När drottning Margrethe, 82, dyker upp gör hon det ofta med storslagen stil. Under de drygt 50 åren på tronen har hon hyllats för sina klänningar och smycken.

Just nu befinner hon sig på sin årliga sommarturné och åker runt i Danmark för att besöka olika platser. I tisdags var hon i Skælskør för att bevittna den vackra keramiken på Guldagergaard.

Guldagergaard inrymmer både Nordeuropas största keramikverkstad och ett av världens åtta internationella forskningsinstitut för keramik. Varje år reser några av de bästa keramiska konstnärerna dit för att genomföra olika projekt, enligt danska Se och Hör.

Annons
Drottning Margrethe
Drottning Margrethe var på besök på Guldagergaard för att bevittna den vackra keramiken.

Margrethes nya look – ser ut som en rockstjärna

Enligt tidningen Billed-Bladet studerade Drottning Margrethe keramiken med stor glädje – men det var när hon satte sig bredvid en av de varma keramiska ugnarna som hon verkligen överraskade.

Hon hade nämligen tagit på sig ett par svarta skyddsglasögon, en look man inte direkt är van vid att se henne i. Även om det främst var av säkerhetsskäl, kunde folk inte undgå hur bra hon bar brillorna.

Billed-Bladet skriver att de snabba brillorna fick henne att se ut som en sann rockstjärna – och vi är verkligen beredda att hålla med!

Foto: TT/Twitter

Annons