Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Maries bilder avslöjar den oväntade sanningen

Maries bilder avslöjar den oväntade sanningen

Det är vanligt att kungligheter tar inspiration av varandra – och just nu går det en trend som de danska prinsessorna har hoppat på.

Alla kungahus har sina egna fotografer som följer med och dokumenterar kungligheterna i både deras vardag och till lite mer festliga tillfällen eller för officiella porträttbilder. Det är ofta uppskattat av de som följer kungahusen, och med sociala medier är det enkelt att dela med sig av nya foton som är tillgängliga för alla.

Men i och med att alla nu har en kamera i mobilen så är det även möjligt för kungligheterna själva att ge sig på att dokumentera ögonblick i sina liv, både vardagliga och de mer speciella. En som tagit det steget längre är hertiginnan av Cambridge. Kate har ett stort intresse för foto och under våren är det hon som sått bakom kameran för många av de senaste bilderna som delats på den brittiska prinsfamiljen.

På fars dag delade de med sig av bilder på William och barnen på kontot Kensington Royal, och det var såklart Kate som hade tagit de härliga bilderna på familjen!

Hon fotade även det här fina porträttet på prins George, en bild som lades ut på hans födelsedag i juli. Det är så kul att få se dessa fina ögonblick från deras liv och att de delar med sig. Barnen växer upp framför våra ögon, och vem passar då bättre att föreviga dem än deras egna mor?

Ännu ett av Kates alster, den här härliga bilden på William och pappa Charles! Det är verkligen motsatsen till en stel porträttbild, och det är säkert tack vare att Kate stod bakom kameran!

Men Kate är inte den enda kungligheten som har en passion för fotografi! Hennes engagemang har spridit sig även till resten av Europa, och de danska prinsessorna är ofta framme med kameran, bland andra.

På det danska kungahusets Instagram har de delat med sig av flera härliga bilder från kungafamiljens sommar, bland annat bilder från när hennes yngsta barn, prins Vincent och prinsessan Josephine sysselsatte sig med lite tennis i sommarvärmen. Det är bara ett exempel på många där kronprinsessan förevigat sin familj för Instagram!

Det här var också ett härligt inlägg som bryter av mot det ibland lite uppställda och allvarliga, när prinsessan Mary fick syn på en svanfamilj som utan bekymmer strövade igenom slottets trädgård.

LÄS MER: Det här pysslade danska kronprinsessfamiljen med på semestern

Prinsessan Marie förevigade familjen – kort innan sjukdomen

Även svägerskan prinsessan Marie ställer ofta upp och knäpper ett par bilder på semestern. För några veckor sedan dök den här härliga bilden upp i våra flöden, från familjens semester vid det franska sommarslottet Château de Cayx. Särskilt nu när vi vet hur det blev med Joachim och sjukdomen är det fint att se och veta att de hade spenderat några riktiga härliga kvällar tillsammans som en familj som håller ihop i vått och torrt.

Vi hoppas såklart på att Joachim ska krya på sig och att det blir många fler såna kvällar tillsammans i framtiden!

Foto: Instagram