Marius Borgs nya jobb – som mekaniker

Marius Borgs nya jobb – som mekaniker

Marius Borg Höiby har haft flera glassiga jobb inom marknadsföring, men nu gör han en helomvändning.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 43?
Slå på ljud

Marius Borg Höiby är med sina 23 år det äldsta barnet inom norska kungafamiljen och nu står det klart att han ordnat sig ett jobb.

Norska tidningen Se og Hör var den första att avslöja att det handlade om ett jobb som motorcykelmekaniker hos MREXX Motor i Lierskogen, en ort som ligger ungefär 30 kilometer sydväst om Oslo.

Marius Borg har haft flera tidigare jobb

Det blir en helt ny inriktning i hans karriär, som tidigare innehållit bland annat en roll som trend-redaktör på den brittiska tidningen Tempus Magazine. Marius bodde i London under tiden han arbetade på redaktionen, naturligtvis tillsammans med sin norska flickvän fotomodellen Juliane Snekkestad och de umgicks då med både kändisar och jet-settare. Förra hösten fick han lämna jobbet efter att det stod klart att tidningen skulle lägga ner.

LÄS MER: Marius och flickvännen Julia – så lever de

Han fortsatte på samma bana efter det med ett jobb som marknadsansvarig för fastighetsföretaget Selvaag-Bolig.

Nu gör han alltså en helomvändning i karriären, men kollar man närmare kommer det kanske inte helt oväntat ändå. Han har länge haft en stor passion för motorcyklar och nu får han ägna sig åt den på heltid!

Marius Borg och Julia Snekkestad har varit tillsammans i flera år.

Träffade flickvännen Julia Snekkestad i Los Angeles

Det måste kännas kul för Marius, som redan börjat bilda sig en liten familj tillsammans med flickvännen Julia Snekkestad och deras gemensamma hund. Marius träffade Julia när han bodde i Los Angeles en period, och de båda har varit oskiljaktiga sedan dess.

Julia har gästat podcasten “Schendis”, och norska Se og hör har återgett delar av intervjun i en artikel. Där berättar Juliane bland annat om hur hon träffade Marius.

– Jag bodde i Los Angeles 2014, och han bodde där 2016 eller något i den stilen. Det var faktiskt där vi möttes. Jag var i stan för att bli fotograferad – det var faktiskt de bilderna som dök upp i Playboy – och jag träffade honom för första gången via en gemensam vän. Vi drog ut och lärde känna varandra, säger Juliane.