Märtha Louise hjärtevärmande hälsning till dottern – efter Aris död

Leah hyllades av mamma Märtha Louise på födelsedagen.

Prinsessan Märtha Louise hyllar sin dotter Leah på 15-årsdagen – men även i mammans kärleksvarma budskap till dottern finns ett inslag av sorg. "Även om denna dag är bitterljuv på fler än ett sätt, så gör du det bästa av den och är sann gentemot dina känslor", skriver Märtha Louise på Instagram.

Leah, dotter till prinsessan Märtha Louise och Ari Behn, har fyllt 15.

Märtha Louise skriver ett vackert öppet brev till dottern via Instagram.

“Grattis på 15-årsdagen min underbara Leah. Du är en fantastisk ung kvinna med så många talanger; du är rolig, snäll, vacker och graciös med ett smart huvud på axlarna”, skriver Märtha Louise.

Märtha Louises fina meddelande till dottern.

Märtha Louises fina meddelande till dottern.

“Fått konstens gåva från din far”

Till texten har hon laddat upp flera bilder på dottern, bland annat där Leah har sminkat sig själv. Märtha Louise fortsätter:

“Du är definitivt den mest organiserade personen i familjen – vilket jag är för evigt tacksam för – och du har fått konstens gåva från din far, något som uttrycker sig i dina vackra sminkbilder på Instagram”.

Ari Behn tog sitt liv i julas och trots att han och Märtha Louise var skilda sedan länge tog händelsen hårt på familjen. Inte minst på parets unga döttrar, förstås.

“Även om denna dag är bitterljuv på fler än ett sätt, så gör du det bästa av den och är sann gentemot dina känslor. Du fortsätter att inspirera mig varje dag, älskling. Jag är så stolt över dig. Jag älskar dig med hela mitt hjärta”, skriver Märtha Louise.

Foto: TT