Märtha Louise kritiserar Skavlan-intervju

prinsessan Märtha Louise

Först var Märtha Louise överlycklig över att vara med i Skavlan, sedan blev hon mer kritisk. Vi reder ut kritiken.

För någon vecka sedan intervjuades prinsessan Märtha Louise i tv-programmet Skavlan. Hon var då inbjuden tillsammans med den amerikanske schamanen Shaman Durek för att prata om gränser mellan tro och vetenskap.

Efter programmet lade sedan Shaman Derek upp några kritiska röster av hur programmet klippts på sin instagramsida, bland annat om sitt förhållandet till svenskar.

– Detta är missbruk av makt, det är smaklöst och respektlöst, menade Derek.

prinsessan Märtha Louise

En kort tid senare gjorde prinsessan Märtha Louise samma sak, hon lade också upp två filmer där han intervjuas, en från programmet som sänts och en från en videokamera i salongen.

– Lägg märke till skillnaden mellan klippen. På vad som verkligen sägs (från det första klippet) och vad som sedan kommer med i sändningen. Är det ok att klippa ihop till en ny fråga på vad som sades? Hur ska vi få fram sanningen? Vad är era tankar? frågade prinsessan sina följare via Instagram.

Ni kan själva se prinsessan Märtha Louises filmer här nedan:

Sedan fick prinsessan massor av kommentarer, både från norrmän och en del svenskar som alla verkar vara eniga om att tv-teamet klippt programmet så det verkar som Derek var kritisk mot det svenska folket.

Ni kan också se ett roligt klipp till som prinsessan Märtha Louise har lagt upp på Instagram, med lite roliga klipp apropå intervjuobjekten och deras svar…

Innan programmet sändes skrev prinsessan också om besöket hos Skavlan på Instagram. Då var tongångarna däremot helt annorlunda:

– Alltid ett nöje att vara med i Skavlan. Också tillsammans med Shaman Durek och tala om hur vi möttes och vår kommande resa i Norge i maj. Så inspirerande att träffa underbara människor som Sara Danius och Miriam Bryant. Tror ni på att vi kan känna igen någon som vi aldrig mött tidigare? skrev hon då.

Se själva bilden från det tillfället här ovan, där hon då prisade programmet och programledaren Fredrik Skavlan.

Foto: TT

Läs även:

Märtha Louise om jobbiga händelsen på scenen: ”Skakade och svettades”

Kolla in Märtha Louises nya look – får hjälp av Vogue-stylist

Ari Behn; Barnen och Märtha Louise gör mig lycklig

Foto: TT