Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louise och Durek i skandal – kvinna träder fram

03 nov, 2020, 17:00 
Durek Verrett har dragit in prinsessan Märtha Louise i en ny praktskandal. En tidigare okänd kvinna har trätt fram med häpnadsväckande uppgifter.
Annons
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssagaBrand logo
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett är just nu tillsammans i Norge. Durek kunde inte hålla sig från sin kärlek, så han vågade sig över Atlanten mitt under dessa coronatider och bosatte sig i Märtha Louises hus i Lommedalen.

Samtidigt hotas paret av en praktskandal. Norska Se og hör har nämligen fått sig en pratstund med Tiana Griego, Dureks tidigare manager.

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett i skandal

Märtha Louise och Durek Verrett.
Prinsessan Märtha Louise och schaman Durek Verrett är dödligt kära.

Hon målar upp en bild av Durek som kontrollerande, obehaglig individ.

– Durek kontrollerade hela mitt liv. Det var som att han blev svartsjuk på allt som stal uppmärksamhet från honom. Jag fick inte inleda några seriösa kärleksförhållanden eller uppfostra min son. Allt handlade om Durek, berättar Tiana.

Annons

Men det tar inte slut där. Tiana hävdar att några av Dureks klienter farit illa under hans behandlingar.

– Jag har sett så mycket konstigt och dessutom har jag fått höra så många historier. Det råder inga tvivel om att Durek har hjälpt människor. Men andra har haft negativa upplevelser. Jag ska inte gå in på detaljer, och det är dessvärre ingen av dem som vågar träda fram och berätta vad de har upplevt. De är nämligen rädda för Durek, säger Tiana.

Den här historien påminner i stora drag om en annan skandal som briserade kring Dureks tidigare kärleksliv. Då trädde en man vid namn Hank Greenberg fram och berättade om sin turbulenta, destruktiva relation med Durek Verrett. Hank och Durek var tillsammans mellan 2007 och 2015 – men kärleken fick inte något angenämt slut.

– Durek attackerade mig. Han tog strypgrepp på mig och kastade mig genom rummet. Jag blev chockad. I efterhand har jag tänkt på att jag kunde ha blivit mycket värre skadad. Han är trots allt dubbelt så stor som mig, sa Hank.

Annons

– Dureks förre partner försökte varna mig när vi blev tillsammans. Jag önskar att jag hade lyssnat på henne. Nu känner jag att Märtha Louise borde få samma varning.

Har blivit hotad

Tiana, som känner både Hank och Durek, hävdar att hon har sett Durek vara våldsam gentemot Hank. Hon har själv fått brev från en advokat som hört av sig å Märtha Louises och Dureks vägnar, där hon uppmanas sluta sprida "falska uppgifter" om schamanen. Annars hotas hon med stämning.

Men Tiana hävdar bestämt att hon talar sanning.

– Om du haft en dålig upplevelse med Durek Verrett, så borde du träda fram du också. Det är många människor som tror att Durek är en otroligt kärleksfull och varm person. Men det är han inte, säger Tiana.

Annons