Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louise och Durek öppnar upp om bröllopsplanerna - datumet är satt: ”Självklart

16 jun, 2023, 10:26 
Felicia Plåt
Märtha Louise och Durek
Paret träffades 2019. Foto: TT

Märtha Louise och Durek har bestämt ett datum för bröllopet.

Annons

Sedan 2019 har prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek shamanen Durek varit ett par. Relationen har däremot skapat många rubriker i Norge på grund av olika uttalanden som Durek har gjort. Det hela ledde även till att Märtha Louise inte längre jobbar för kungahuset.

Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman DurekBrand logo
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman Durek

Märtha Louise och Dureks förlovning

Det är många som har ifrågasatt relationen och de har stött på många hinder på vägen. Men det är ingenting som har påverkat paret. I juni 2022 kom nämligen det glada beskedet att Märtha Louise och Durek har förlovat sig.

I ett pressmeddelande berättade paret om sin förlovning.

– Kärlek bedömer inte var du kommer ifrån eller vem du är som människor. Kärlek skapar broar mellan människor, kulturer och religioner. Och vi är glada över att ha hittat varandra, över kontinenter, etnicitet och social bakgrund, skriver de i pressmeddelandet.

Annons

Datumet är satt

Nu har det gått ett år sedan förlovningen och vi vet fortfarande inte när bröllopet kommer att äga rum. Och det kommer paret hålla på lite till. Norska Se och Hör träffade Durek under veckan och ställde frågan. Men det ville han inte svara på.

Durek och Märtha Louise
De har satt ett datum men när håller de fortfarande tyst om.

– Det tänker jag inte säga något om, sa han.

Då frågar reportern om ett datum är satt, vilket shamanen då säger.

– Självklart.

Men han är fortfarande väldigt hemlighetsfull och vill inte avslöja om det är snart eller inte. Det verkar som att paret har kommit överens om att hålla det hemligt ännu.

Tidningen har tidigare frågat om bröllopet och även då har paret varit tysta. Men Durek är inte tyst om sin kärlek för sin blivande fru. Han skyter gärna om henne.

Annons

– Jag är verkligen exalterad. Jag får gifta mig med världens underbaraste kvinna. Jag har aldrig träffat någon som Märtha. Ibland måste jag nypa mig själv, för jag vaknar och tänker: "Vem är den här otroliga kvinnan, som är så smart, så bra på affärer och en fantastisk mamma?" och då är hon min. Jag känner mig lyckligt lottad, berättade han.

Man kan verkligen känna kärleken mellan paret och trots att vi ännu inte vet när bröllopet kommer äga rum, hoppas vi det blir en underbar dag för hela familjen.

Annons