Märtha Louise och Durek skakas av utbrott

Märtha Louise och Durek skakas av utbrott

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Durek Verrett har velat tysta en kvinna med kopplingar till schamanen. Det här är hennes skrämmande berättelse.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett visar inte utåt att de är satta under press. Durek har rest till Norge och bor just nu med sin kärlek i huset i Lommedalen, och allt verkar vara frid och fröjd. Märtha Louise har lärt Durek att rida och paret roar sig med att tandemposta inlägg på Instagram.

Men just nu stormar det rejält kring paret. Norska Se og hör har nämligen publicerat en omskakande intervju med Tiana Griego, Dureks tidigare manager.

Märtha Louise och Durek Verrett i skandal – uppgifter om bråk

Märtha Louise och Durek Verrett.

Märtha Louise och Durek är indragna i en ny skandal.

I den hävdar Tiana att Durek är en helt annan person än den vänlige, kärleksfulle mannen som han framstår som på Instagram.

I själva verket är han, påstår Tiana, en manipulerande despot.

– Jag förstår fullt ut hur Märtha Louise har det nu och varför hon försvarar Durek. Det var på samma sätt när jag jobbade och levde ihop med honom. Folk försökte och varna mig för honom, men jag ville inte lyssna. Jag var helt enkelt hjärntvättad, säger Tiana i intervjun.

– Durek var allt för mig. Han berättade det jag ville höra och gav mig det jag ville ha. För det är det som är nyckeln till Dureks attraktionskraft.

LÄS OCKSÅ: Kungafamiljen i babylycka – prinsparet har fått en dotter

Tiana har hotats med stämning

Därefter blir Tianas vittnesmål en riktigt obehaglig historia. Enligt henne kunde Durek till och med bli våldsam om han plötsligt kände sig missnöjd med hennes insats som manager.

– En gång var vi på en resa till New York och då kom han plötsligt och väckte mig klockan fyra på natten. Han klev in i mitt rum och sa att vi måste snacka. Han var arg och aggressiv och väldigt högljudd, säger Tiana.

– Han knuffade mig genom rummet, det var väldigt märkligt. Dagen därpå sa jag att jag var färdig med honom, för den typen av beteende kunde jag inte tolerera. Men han lovade att något liknande aldrig skulle ske igen. Så jag stannade kvar.

Tiana har själv fått brev från en advokat som hört av sig å Märtha Louises och Dureks vägnar, där hon uppmanas sluta sprida "falska uppgifter" om schamanen. Annars hotas hon med stämning.

LÄS OCKSÅ: Därför saknas prins Oscar på nya bilderna