Märtha Louise ord om Durek i det dolda väcker reaktioner

Märtha Louise ord om Durek i det dolda väcker reaktioner

I appen går det att uttrycka sig fritt!
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 11?
Slå på ljud

Märtha Louise har alltid varit en person som gått sin egen väg, något hon fortsatt med genom livet. Hon har bland annat skrivit en bok om högkänsliga personer och startat ett spirituellt centrum i Oslo då andlighet och att utforska sitt inre är något hon brinner för.

I det hittade hon sin själsfrände i nuvarande pojkvännen Shaman Durek, som följer en något annorlunda skola men med många gemensamma nämnare med Märtha Louises egna övertygelser.

I en hemlig livesändning på appen Clubhouse där enbart de inbjudna kan lyssna hade hon i helgen ett samtal tillsammans med Shaman Durek som andra kunde lyssna på. Där valde hon att lyfta en viktig aspekt från början på förhållandet, en aspekt hon själv tror är en framgångsfaktor för henne och Durek.

– Jag tycker bara att det är mycket enklare om vi är ärliga med varandra när vi träffas så att vi inte plötsligt kastar något på personen efter en viss tid, säger hon i sändningen.

Märtha Louises ord väcker reaktioner

Hon hyllas av lyssnarna i sociala medier i efterhand!

märtha louise durek verrett
DEGI / BACKGRID UK / TT

”Jag älskar det här samtalet! Hela Märtha Louise och Durek” skriver en lyssnare under sändningen på Instagram.

”Ärlighet för kärlek har varit mitt motto i 15 år. Så enig med Märtha Louise. Tack Märtha för att du pekar på det allra viktigaste i ett förhållande” skriver en annan.

Märtha Louise och Shaman Durek har gått igenom en period av frånvaro, då han inte synts på norsk mark på över 80 dagar, då är det tur att den moderna tekniken gör den här typen av digitala möten möjligt!

LÄS MER: Märtha Louise i tårar – sa åt Durek att lämna henne

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"

LÄS MER: Läkarns besked om sjukdomen – så sjuk är Mette-Marit