Stora gåtan kring prinsessan Märtha Louises relation med Shaman Durek

Prinsessan Märtha Louise Shaman Durek Schamanen

Hur är det mellan prinsessan Märtha Louise och hennes kärlek Shaman Durek? Nu har de inte visat sig tillsammans på 80 dagar.

Prinsessan Märtha Louise, 49, och Shaman Durek, 46, skapar alltid rubriker kring sitt förhållande – men nu är det sedan en tid helt tyst.

Märtha Louise är hemma i Norge, och var hennes schaman befinner sig tycks det inte vara någon som riktigt vet. Han är som alltid flitig med att posta på sociala medier, men allt är relaterat till hans andliga budskap och det framgår inte var han är.

Prinsessan Märtha Louise Schaman Durek Verrett Schamanen

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett. Han är schaman och säger sig kommunicera med andarna. Hon pratar med änglar.

LÄS MER: Shaman Dureks chockavslöjande: ”Jag var död i fyra minuter”

Durek lägger inte heller upp några bilder på sig själv själv och Märtha Louise tillsammans. Och senaste gången som han syntes på sin flickväns instagram var på nyårsafton, den 31 december. Sedan dess har hon bara postat bilder på projekt som hon är engagerad i, och på sig själv, pappa kung Harald och mamma drottning Sonja.

Kärleken verkar dock hålla i sig. Den 12 mars, alltså för en dryg vecka sedan, avslutade hon en av sina kommentarer på Dureks konto med ett ”Love you!” och så ett hjärta.

Så träffades prinsessan Märtha Louise och schamanen

Första bilden på prinsessan Märtha Louise och schamanen Durek Verrett

Det var med den här bilden som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett offentliggjorde sitt förhållande, våren 2019.

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek – eller Durek Verrett som han egentligen heter – har varit ett par i lite drygt tre år. De träffades någon gång i början av 2019, på en dejt arrangerad av en gemensam vän.

I den stora intervju som de gjorde med det amerikanska prestigemagasinet Vanity Fair, och som publicerades i höstas, framgår det att prinsessan Märtha Louise ringde på dörren till ett Airbnb (en hyrd lägenhet eller hus) i bergen utanför Los Angeles, där Shaman Durek bodde just då.

När han öppnade sa hon:

– Jag har träffat dig tidigare. Jag känner redan dig.

Och Durek sa:

– Ja, vi var förutbestämda för varandra redan innan vi föddes.

En speciell början på ett speciellt förhållande. Nu väntar vi bara på ett livstecken från prinsessan och schamanen, detta färgstarka par.

Hösten tillbringade de tillsammans i Norge. Men sedan årsskiftet har Durek Verrett inte synts till.

LÄS MER: Märtha Louise och shamanen – kärleksbeviset inför alla

LÄS MER: Därför fick kronprinsessan Victoria inte träffa schamanen

LÄS MER: Prinsessan Märtha Louise talar ut om dödshoten

Foto: TT, Instagram.