Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louise slår larm – desperata vädjan inför alla

20 sep, 2023, 19:00 

Prinsessan Märtha Louise berättar nu själv om den trista upptäckten.

Annons

Som kändis lever man ett liv i rampljuset och många följs av tusentals personer på sociala medier. Där kan följarna få en unik inblick i en kändis liv och följa både vardag och arbetsliv.

Prinsessan och skandal-shamanenBrand logo
Prinsessan och skandal-shamanen

Samtidigt är man extra utsatt för att få sitt konto kapat. Flera kändisar har vittnat om hur personer kommit över deras konto och varnat följare om att det material som spridits inte kommer från dem.

Nu har även prinsessan Märtha Louise drabbats. På sin Instagram har hon i flera inlägg delat med sig av skärmdumpar av en profil som låtsats vara hennes manager.

Annons
Prinsessan Märtha Louise
Prinsessan Märtha Louise.

Märtha Louise slår larm

I ett desperat meddelande till sina följare, vädjar Märtha Louise om att de inte ska tro att det är hon som försöker komma i kontakt och uppmanar samtliga att vara försiktiga.

”Om du får ett meddelande från den här killen är det spam”, skriver Märtha Louise.

”Detta är inte min manager!”.

”Försöker bli av med”

I en av skärmdumparna som Märtha Louise delat med sig av, kan man se hur personen utger sig för att vara hennes onlinechef Michael och kontaktar andra på Instagram för att få till en chatt med prinsessan.

Annons

– Det är en bluffare som vi försöker bli av med, säger den riktiga managern till norska Se och Hör.

I Sverige har flera kändisar fått sina Instagram-konton hackade. Smyckedrottningen Efva Attling har tidigare berättat att hon drabbats och beskrivit den trista händelsen så här:

– De ville naturligtvis ha pengar och sånt, men jag går inte med på det där. De tog alla mina följare också, sa hon i ett klipp på Instagram.

Märtha Louise
Märtha Louise.

Foto: TT/Instagram

Annons