Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Märtha Louise talar ut om svåra tiden med kärleken: "Något jag har stått ut med"

09 mar, 2020, 09:48 
Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.
Prinsessan Märtha Louise har fått sitt kärleksliv satt under lupp.Nu berättar hon om hur det känns.
Annons
Titta – är du längre än kungafamiljen?Brand logo
Titta – är du längre än kungafamiljen?

Det var i maj 2019 som prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Deras relation har blivit rejält omskriven – och vållat ett par skandaler.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Märtha Louise om kärleken

Märtha Louise och Durek har haft en turbulent kärleksresa.
Märtha Louise och Durek har haft en turbulent kärleksresa.

Nu har Märtha Louise gjort en intervju med Aftonbladet Söndag. Hon får där frågan om hur det känns att få sitt kärleksliv granskat och synat i tidningar över hela världen.

– Det är något jag stått ut med hela livet. Som liten klarade jag inte av det alls. Men jag har blivit tryggare i det sedan jag blev äldre. Efter ett långt liv i offentligheten är jag inte förvånad över att folk vill veta saker om mig och jag har märkligt nog vant mig, säger Märtha Louise till Aftonbladet.

Annons

Även Durek har kämpat med uppmärksamheten kring deras förhållande.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han sagt tidigare.

“Vissa tycker att jag är kontroversiell”

Märtha Louise har alltid varit en udda fågel i den norska monarkin. Hon hävdar bestämt att hon har övernaturliga förmågor, att hon kan kommunicera telepatiskt med både djur och änglar.

Men 48-åringen har inga planer på att ändra på sig för att blidka sin ängsliga omgivning.

– Det finns minst sagt många meningar och åsikter om mig, men jag följer min väg. Vissa tycker att jag är kontroversiell, men jag förstår inte varför alla strävar efter att vara normala. Vi har alla något inom oss som är lite udda och konstigt. Tänk vilken fin plats jorden skulle vara om alla tilläts vara lite knäppare, säger hon.

 

Annons