Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Märtha Louises dotter Leah avslöjar sitt hemliga liv

Leah Behn

Prinsessan Märtha Louises och Ari Behns mellanflicka Leah Isadora fyller 15 – och kliver fram som beauty-influencer och fashionista.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 15?
Slå på ljud
Mamma Märtha firar henne med en lång hyllning på Instagram.
– Grattis på 15-årsdagen, min underbara Leah, skriver prinsessan Märtha Louise och fortsätter:

– Du är en otrolig ung kvinna med så många talanger; du är rolig, snäll, vacker och graciös. Och smart! Du är också den mest strukturerade personen i hela familjen – och det är jag evigt tacksam för.

Leah Behn på Instagram

Kung Haralds barnbarn Leah Behn, blivande makeup-artist?

Märtha Louise berättar om sin dotter Leah

Leah tar farväl av sin pappa Ari Behn, här med storasyster Maud och mamma Märtha.

Leah tar farväl av pappa Ari, här med storasyster Maud och mamma Märtha.

– Du har ärvt din pappas konstnärliga begåvning och den kommer fram genom dina fantastiska makeup-poster på Instagram. Och trots att den här dagen är vemodig också, på flera sätt, så gör du det bästa av den och står för dina känslor. Du inspirerar mig varje dag, älskling. Jag är så stolt över dig. Älskar dig av hela mitt hjärta.

Annars minns vi ju Leah som den hårt sorgedrabbade 14-åringen på pappa Ari Behns begravning.

Nu har det gått tre månader sedan dess och alla har hunnit bearbeta chocken och sorgen lite mer. Och hon är uppenbarligen redo att gå all in som beauty-influencer och försöka tjäna pengar på sitt Instagramkonto: ”pr/business can be contacted through email or DM” skriver Leah i sin bio.

Svensk Dams sociala medier-expert Johanna Lejon om Leahs Instagramkonto:

Leah Behn, dotter till Ari Behn och prinsessan Märtha Louise

– Det är spännande med sociala medier! Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn försökte ju i alla år att hålla sina barn privata. Men nu, när de är äldre, söker de sig till rampljuset själva. Som i detta beautykonto på Instagram.

Leah i mitten med syskonen Maud och Emma.

Leah (i mitten) med sina syskon Maud och Emma.

– Styrkan med Leahs instagramkonto är helt klart att det är så genuint, och det är viktigt på sociala medier i dag. När någon är ärlig och genuin så märks det. Och vill man bli influencer så är det just det som är det viktigaste av allt. Människor måste lita på det du gör. Och det lyckas Leah med.

– Jag gillar verkligen det här kontot. Det känns både unikt och skapat med hjärta. Leah har onekligen ett brinnande intresse för beauty, speciellt smink, och det märks. Hon är självlärd och experimenterar sig fram. Leahs sminkningar är både konstnärliga och vackra. Hon mixar vardagssminkningar med festsmink och maskerad-make. Det är härligt att se. Jag ser fram emot att följa detta konto framöver!