Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha Louises drag efter skandalerna – sätter munkavle på familjen

19 okt, 2022, 11:30 
AvIbraheem Alsalman

Märtha Louise drag för att skydda familjen efter skandalerna har väckt uppmärksamhet.

Annons
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!Brand logo
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

Märtha Louise har varit i rampljusen de senaste veckorna.

Mycket handlar sannerligen om henne och hennes kontroversiella livskärlek, Schaman Durek Verrett.

Tidigare i år insjunkande han i covid-19. Hans metoder för att friskna har minst sagt väckt uppmärksamhet - och kritik. Först vägrade han läkarvård. Han menade att han kunde läka sig med hjälp av en medaljong.

Han uppmanade dessutom andra att använda medaljongen, som han dessutom sålde på sin egna hemsida. Detta kritiserades stort – och även kung Harald uttalade sig i ämnet och var kritisk.

Kritikstormen fortsatte sedan när båda FFM, norska Föreningen för muskelsjuka" och Epilepsiförbundet, valt att avsluta samarbetet efter Dureks kontroversiella uttalanden.

Annons

Men mitt i alla kriser så gäller det att slappna av och ha roligt också.

Något som Märtha Louise och Durek passade på att göra under måndagskvällen.

För då var det dags för galapremiär för Norges nya omtalade program – "Powerwomen" som hade premiär i Nent-kanalerna. En av deltagarna är ingen mindre än Leah Behn, 17. Trots att hennes mamma är prinsessan Märtha Louise och hennes morfar är Norges kung.

Märtha Louises drag efter skandalerna – sätter munkavel på familjen

Men Leah Behn valde alltså en helt annan väg i livet.

I samband med den stora galapremiären – där alla fullkomligt glittrade på röda mattan – så fick ingen av den samlade presskåren ställa frågor.

Anledningen?

Prinsessan Märtha Louise hade helt enkelt krävt munkavel på samtliga journalister – rapporterar norska Dagbladet.

Samtidigt är åsikterna delade gällande om vad det faktiska anledningen är. Enligt Märtha Louise beror det på att Leah är fortfarande under 18 år. Alltså inte myndig. Hon ville skydda sin dotter mot frågorna som eventuellt kommer vara svårt att svara på. Och med det sagt så valde hon alltså att sätta munkavle på såväl familjen – men också journalisterna som var, med all rätt, väldigt nyfikna om familjesituationen.

Märtha Louise anade att det mesta kommer att handla om henne själv och Durek – efter alla skandaler de har ställt till med senaste tiden.

– Detta handlar om Leah! Det är så fint att se henne och jag är så stolt över att hon är en del av den här serien. Och jag är så glad över att hon får visa vem hon är, sa prinsessan Märtha Louise till det stora medieuppbådet, säger Märtha Louise.

Annons