Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Märtha Louises vilda glädje! Här visar dottern upp pojkvännen för första gången

Märtha Louises vilda glädje! Här visar dottern upp pojkvännen för första gången

I flera månader har Leah Isadora Behn synts ihop med en mystisk kille. Nu visar hon för första gången upp kärlekslyckan!

Märtha Louise har haft ett kämpigt år. Fästmannen Shaman Dureks kontroversiella utspel har orsakat stora bekymmer och tidigare i år tvingades hon lämna sina kungliga uppdrag.

KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!
0:33

Efter reklamen: KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

(0:33)

Slå på ljud

När Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall gästade SVT:s Morgonstudion, beskrev han händelsen som ett rejält bakslag för Märtha Louise och den ”värsta exiten” som kunde hända henne.

– För de här människorna betyder titeln jättemycket. För Märtha Louise hade det varit katastrof om hon även hade tappat titeln som prinsessan, sa han vid tillfället.

Märtha Louise och Shaman Durek

Märtha Louise och Shaman Durek.

Lise Åserud

Märtha Louises dotter sågs med mystisk kille

Samtidigt finns det mycket att glädjas åt. Dottern Leah Isadora Behn har gjort stor succé som influencer. Hon lämnar ett framgångsrikt år bakom sig och har även synts i tv-programmet Norska Powerkvinnor.

Privat har livet blomstrat som aldrig förr och på sociala medier har hon setts ihop med en mystisk kille. När norska Se och Hör nyligen träffade henne på röda mattan bekräftade hon att det var en speciell person.

– Det är inte bara en vän. Ja, jag vet inte, sa en blygsam Leah Isadora Behn.

Prinsessans dotter indragen i skandal – kan ha brutit mot lagen

Leah Isadora Behn visar upp pojkvännen

Nu har Leah Isadora Behn delat med sig av flera bilder på Instagram, där hon på en av bilderna syns med sin nya pojkvän.

På bilden kan man se hur han romantiskt pussar henne på kinden. I bakgrunden skymtas ett julpyntat Norge, som inte försämrar den kärleksfulla stämningen.

Foto: TT/Instagram