Mary och Madeleines privata dilemma – med männen

Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Mary

Oj, det var en avslöjande inblick... Chris O’Neill och kronprins Frederik irriterar sina fruar med samma gemensamma drag!

Vilken fascinerande inblick i det kungliga privatlivet – och vilken delikat familjekonflikt… För nu har vi fått veta att Chris O’Neill, 45, och kronprins Frederik, 51, irriterar sina fruar – med samma gemensamma drag: Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Mary suckar båda två (offentligt!) över sina alldeles FÖR snälla män.

– Chris och jag är ett bra team. Men jag är nog dessvärre den som får vara ’bad cop’. Leonore vet precis vem hon ska gå till när hon vill ha någonting, säger prinsessan Madeleine i Mama-intervjun från i höstas.

Chris O'Neill med prinsessan Leonore.

Leonore med sin fina pappa Chris – som också är familjens hypokondriker och googlar ALLA barnsjukdomar.

Och kronprinsessan Mary har samma erfarenhet hemma i 30-rumsvåningen på Amalienborg:

Prinsens svaga sida!

– Min man är för lätt att övertala! säger hon och berättar att barnen – särskilt nioåringarna prins Vincent och prinsessan Josephine – vet precis hur de ska få sin pappa att gå med på saker som redan är avtalade… Som när det är bestämt att de inte får använda sina iPads på kvällen.

Kronprins Frederik med prinsessan Josephine.

Frederik med prinsessan Josephine – som vet precis hur hon ska linda pappa runt sitt lillfinger.

Frederik tar helt enkelt inte så hårt på reglerna, och så får Mary ta på sig rollen som den arga och stränga mamman. Och hon gör ingen hemlighet av att hon tycker att det är sjukt irriterande, skriver vår danska systertidning Billed-Bladet. Men på det hela taget är Mary ändå väldigt nöjd med sin Frederik och hans papparoll och hyllar honom för att han är så god, klok, och kärleksfull!

Foto: TT.