Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Mary och Victoria i likadana klänningar – här kan du köpa din egen

19 maj, 2019, 19:00 
AvJohanna Lejon
Mary
Kronprinsessan Mary väljer en likadan klänning som kronprinsessan Victoria. Den kommer från H&M:s Conscious Collection.
Annons

Häromdagen var kronprinsessan Mary av Danmark ute på kungligt uppdrag igen. Målet för dagen? Copenhagen Fashion Summit 2019. Och ser ni! Kronprinsessan Mary valde att bära en likadan klänning som vi såg på vår svenska kronprinsessa, Victoria, förra veckan.

Mary

Klänningen, brokadmönstrad med aprikos botten, kommer från svenska H&M. Den är hämtad från vårens och sommarens hållbara ANNONS Conscious Collection. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria

– Vi har sökt inspiration i naturens skönhet och dess unika former och färger, något man kan se i mönsterbilden, men även i den böljande silhuetten,i den starka färgpaletten och i noga utvalda detaljer. Vi är stolta över att kunna introducera växtbaserade, hållbara material och använda dem till att skapa vackra och lättburna plagg, säger Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor, H&M.

Annons
Klänning från H&M

Klicka hem Marys och Victorias klänning från H&M

Mönstret finns också i en rad andra plagg. Se nedan!

Annons
Kjol från H&M
Baddräkt från HM
Annons
Jacka HM

Foto: TT

Annons