Meghan anklagas för grymt beteende – nu reagerar hovet!

03 mar, 2021, 20:03 
Drottning Elizabeth och Meghan Markle
Meghan Markle anklagas för systematisk mobbning av sina assistenter på Kensington Palace. Nu svarar hovet på de grymma anklagelserna!
Annons
5 saker som drottning Elizabeth hatar!
5 saker som drottning Elizabeth hatar!

Ett fullt inbördeskrig har brutit ut mellan Meghan Markle och hennes tidigare medarbetare vid det brittiska hovet!

Detta efter att The Times publicerat en rad chockerande anklagelser mot Meghan och den mobbning som hon påstås ha bedrivit under sin tid på Kensington Palace.

Meghan själv har bestämt avfärdat uppgifterna. Men på Buckingham Palace är man inte lika snabb med att försvara hertiginnan...

Meghans svar: Hovet försöker smutskasta hertiginnan

Under sina 18 månader på Kensington Palace ska Meghan ha utsatt sina assistenter för systematisk mobbning, gör anklagelserna gällande.

Unga kvinnor ska ha drabbats värst. De ska ha blivit utsatta för "känslomässig grymhet och manipulation". Samtidigt vågade hovet inte agera, menar de påstådda offren.

– Alla de här männen i grå kostymer som Meghan hatar – de har mycket att stå till svars för, för de gjorde absolut ingenting för att skydda oss, sägen en tidigare medarbetare till The Times.

Annons

Under onsdagen bemötte Meghans advokat anklagelsen, och kom med en egen! Tidningen har blivit utnyttjad av det brittiska hovet för sin egen vinning, menar advokaten.

– Det är ingen tillfällighet att snedvridna och flera år gamla anklagelser ämnade att underminera The Duchess sprids av brittisk media kort tid innan hon och prins Harry ska tala öppet och ärligt om sina erfarenheter de senaste åren.

Meghan Markle och drottning Elizabeth
Meghan Markle anklagas för systematisk mobbning!

Hovets uttalande: Ska undersöka vad som hänt

Nu har även hovet gett sig in i leken med ett eget uttalande. Man tar anklagelserna på allvar och ska undersöka vad som hänt, är budskapet.

"Vi är mycket bekymrade över anklagelserna i The Times efter påståenden från tidigare personal från hertigen och hertiginnan av Sussex.

Annons

Följaktligen kommer vårt HR-team att undersöka omständigheterna som beskrivs i artikeln. Medarbetare vid den tiden, inklusive de som har lämnat hushållet, kommer att uppmanas till att delta för att se om lärdomar kan dras.

Det kungliga hushållet har haft en värdighetspolicy i ett antal år och tolererar inte och mobbning eller trakasserier på arbetsplatsen", går att läsa i uttalandet.

Foto: TT

Annons