Meghan & Harry: Stora lögnen inför hela världen – så lurade de alla: ”En bluff!”

harry meghan

CBS/Viafree
Meghan och Harry gifte sig inför 2 miljarder tittare, men nu har de avslöjat bröllopet som en bluff.

Prins Harry och Meghans skandalintervju har rivit upp kontroverser på alla håll inom den brittiska monarkin, bland annat vittnesmålen om den psykisk ohälsa och rasism som meghan har upplevt under sin tid med kungafamiljen.

Men det fanns fler påståenden som väckte uppmärksamhet och ett av dem gällde deras bröllop. Enligt de själva gifte de sig nämligen tre dagar innan det riktiga bröllopet, vilket i så fall skulle innebära att nära 2 miljarder personer som följde bröllopet, antingen på plats i London eller, som de allra flesta, från tv-sofforna, inte alls såg det bröllop de var utlovade att få se.

prins harry meghan markle

Harry och Meghan gifte sig för två år sedan, men enligt de själva var allt ett skådespel.

JJc/REX

Går inte att gifta sig två gånger

Den brittiska kyrkoherden David Green säger till Daily Mail att det inte är möjligt att gifta sig två gånger och att en av de två ceremonierna i så fall enbart är att betrakta som att Meghan och Harry givit varandra sina löften.

Harry och Meghan säger nu att de redan var gifta när hela världen såg dem säga ja till varandra i Windsor den 19 maj 2018: De hade låtit viga sig i hemlighet ”hemma på sin bakgård” tre dagar före bröllopet, en vigsel med bara tre personer närvarande: De själva och vigselförrättaren, ärkebiskopen av Canterbury.

En av de som reagerar på nyheten är talkshowvärden James Corden, som var gäst på bröllopet och även intervjuade prins Harry nyligen.

– De gifte sig tre dagar innan sitt bröllop, ett bröllop jag gick på. Jag säger det, jag vill ha tillbaka min brödrost! Det var en bröllopspresent, inte en tre dagar efter bröllopet-present, säger han i sitt program veckan efter intervjun.

– Men jag var chockad att ceremonin jag gick på inte var äkta, det var en bluff! fortsätter han i en sarkastisk ton.

LÄS MER: Sant och falskt i Meghan-intervjun

LÄS MER: Sanningen om prins Harrys utseendeförändring!