Meghan Markle anklagas för att ha attackerat drottningen

Drottning Elizabeth och Meghan Markle

Meghan Markle anklagas för att ha attackerat drottning Elizabeth på sin födelsedag.

Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry har sannerligen sina kritiker. Många menar att prinsparet tagit varje chans att ge drottning Elizabeth huvudbry och trubbel att hantera.

En av Meghans tuffaste antagonister är författaren och journalisten Angela Levin. Hon har skrivit en biografi om Harry och var en gång i tiden en stor beundrare av prinsen. Men nu är det annat ljud i skällan, milt uttryckt.

Menar att Meghan Markle attackerar drottningen

Nu är hon istället väldigt ofta kritisk gentemot prinsparet. Som när det kom fram att Harry och Meghan valt att döpa sitt barn till Lilibet, drottning Elizabeths älskade smeknamn.

– Jag tycker inte att det är en bra ide. Det är oförskämt mot drottningen. Det är ett privat smeknamn från hennes make, som inte varit död speciellt länge. Prins Charles skulle aldrig kalla sin mamma för Lilibet, sa Angela då i tv-programmet Good Morning Britain.

– Det var prins Philips namn. Han ville ha det för henne. Det är förminskande.

Igår firade Meghan sin fyrtioårsdag genom att publicera en video hon spelat in tillsammans med skådespelaren Melissa McCarthy. Det var tänkt som en smålustig video och ett sätt att presentera Meghans nya passionsprojekt: ett initiativ där kvinnor ska agera mentorer åt andra kvinnor.

Men Angela såg något helt annat.

"Var det någon annan som kände att Meghan och hennes vän Melissa McCarthy drev med drottningen i födelsedagsklippet? Båda drack ur samma gammeldags koppar och tefat som Meghan la upp på sin blogg efter sitt första mötet med drottningen. Melissa bar en prålig hatt och handskar när hon drack te. Den här hånfulla gesten visar vad hon tycker om kungafamiljen. Hon fick det hon ville och är säker på att hon kan överlista oss alla", skriver Angela på Twitter.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket