Meghan Markle får ursäkt – nu erkänner han allt

Meghan Markle, drottning Elizabeth och prins Charles

Meghan Markle och prins Harry har blivit utsatta. Nu träder den skyldige fram och ber om ursäkt.

Meghan Markle och prins Harry har en djupt infekterad relation med den brittiska pressen. De har känt sig både påhoppade och trakasserade. Det var därför de valde att lämna England – och lägga sina kungliga plikter åt sidan.

Som Meghan sa i den famösa Oprah-intervjun:

– Jag ville inte leva helt enkelt. Och det var en väldigt tydlig och verklig och skrämmande ständig tanke. Och jag minns hur Harry bara höll om mig. Jag sa att jag behövde åka någonstans för att få hjälp. Jag sa: 'Jag har aldrig känt så här tidigare och jag måste söka hjälp'. Och jag fick höra att jag inte kunde det, det vore inte bra för kungafamiljen.

Meghan Markle får ursäkt – nu erkänner han allt

Meghan Markle och drottning Elizabeth

Både Meghan Markle och drottning Elizabeth har fått en ursäkt.

Nu har Meghan verkligen fått vatten på sin kvarn. En privatdetektiv vid namn Dan Hanks har trätt fram i en intervju med sajten Byline Investigates och erkänt att han använt illegala metoder för att spionera på Meghan och hennes vänner och släktingar. Vad som är ännu värre: han gjorde detta på uppdrag av tidningen The Sun.

Vänder sig även till drottningen

Nu vill Dan sona sina synder.

– Jag vill be om ursäkt till Meghan Markle och prins Harry för att jag gett mig på deras familj, speciellt hennes pappa. Jag ville aldrig åsamka Meghan någon skada och skulle aldrig ha utfört det här uppdraget om det hade lett till alla dessa bekymmer för henne. Jag vill också be om ursäkt till drottningen, för jag förstår att skadan jag orsakade å The Suns vägnar har påverkat hela familjen, säger Dan.

Harry och Meghan har tagit del av Dans erkännande. De har nu gjort ett uttalande.

– Hertigen och hertiginnan av Sussex känner att idag är ett viktigt tillfälle för reflektion för medieindustrin och samhället i stort, eftersom det här avslöjandet visar att de skoningslösa metoderna fortfarande används, och att de ställer till med obotliga sår för familjer och relationer, säger Harry och Meghan.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset

LÄS MER: Meghan dumpade Piers Morgan – verkliga relationen bakom bråket